Як побачити ауру?

Як побачити ауру?

З давніх-давен люди намагаються розібратися, що таке аура і як побачити ауру людини та інших істот. Спробуємо в цьому розібратися, і для початку дамо загальне визначення аури.

Що таке аура

Аурою називається невидима тонка оболонка людини чи іншого живої істоти, яку також часто називають енергетичним полем. Вважається, що ця оболонка несе в собі величезну кількість інформації щодо особистості людини: про його здоров`я, спосіб життя, почуття і думки.

У кожної людини є основний колір аури, який поступово змінюється лише в тому випадку, коли він кардинально змінює свій образ існування. Інші кольори змінюють один одного в залежності від обставин. Вважається, що у гармонійно розвиваються особистостей аура переважно однотонна і світла. Якщо ж людина веде безладний спосіб життя, в цьому випадку спостерігається досить строката картина.

Методи дослідження аури

З давніх-давен на землі були й існують донині люди, які, як вважається, мають можливість бачити ауру людини. При цьому, у кожного з них різні здібності. Хтось бачить ауру добре, хтось ледь. Вважають, що деякі люди просто народжуються з такою здатністю. А деяким, щоб придбати здатність бачити ауру, досвідчені езотерики радять виконувати певні вправи, про найбільш ефективному з яких ми розповімо трохи нижче.



Кілька слів скажемо і про експерименти в галузі дослідження аури. Прямих доказів немає, але деякі вчені вважали і вважають, що їм вдалося створити прилад, за допомогою якого можна побачити ауру будь-якої людини. Як правило такий прилад являє собою датчик і аналізатор. На датчик кладеться рука людини. Потім датчик зчитує інформацію (температура тіла, тиск, пульс і т.д.) і за деякими даними формує на екрані комп`ютера зображення, що вийшло аури і інших характеристик (наприклад, наскільки виражена у людини ментальна, емоційна, фізична і духовна складова). Деяким дуже подобаються дослідження такого роду, проте їх об`єктивність поки викликає серйозні сумніви. Швидше, такі досліди можна сприймати поки лише в якості психологічних сеансів або просто для розваги.

Як побачити ауру: розвиваємо здатність

Щоб у людини з`явилася можливість бачити ауру, потрібна відповідна підготовка. Пропоноване нами вправа, як вважається, дозволить вам бачити ауру будь-якої людини при регулярному тренуванні.

Отже, для початку виберемо об`єкт для спостереження. Потрібно буде попросити людину встати або сісти на білому тлі, щоб чітко була видна його голова. Підійде також і інший нейтральний фон. Використовуйте природне освітлення без яскравого світла - він може перешкодити бачити ауру. Тепер потрібно відійти від людини на 2 або 3 метри і розслабитися, при цьому розфокусувати погляд. Дихання повинно бути спокійним. Тепер дивись як би крізь людини. Після декількох спроб ви повинні будете побачити щось на зразок світіння навколо голови. Ось це і є аура. Залежно від людини, його аура може бути яскраво виражена, або ледь помітна, однотонна або багатобарвна. Також аура може мати різну форму. При регулярній практиці ви потім зможете побачити ауру людини і будь-якого іншого живої істоти досить швидко. Ця вправа є ідеальним для того, як побачити ауру за 60 секунд.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!