» » » » Як дізнатися колір аури?

Як дізнатися колір аури?

Як дізнатися колір аури?

Те, що можна помацати і побачити озброєним поглядом, вже мало займає сучасної людини. Якщо навіть вчені своїми дослідженнями підтверджують наявність аури, а в 20 столітті її навчилися навіть фотографувати. Те звичайній людині теж хочеться доторкнутися до «незрозумілому». Перед тим, як розглядати питання «Як дізнатися колір аури?», Постараємося зрозуміти, що таке аура і з чим її «їдять».

У перекладі з давньо-грецької та латинської - це слово означає подих, віяння. Використовується воно, наприклад, знову ж таки, в давньо-грецької міфології (богиня Вітру) і невропатології (симптом епілептичного захворювання). А також в назвах міст (у Фінляндії) і річок (в Німеччині).

Але тут ми розглянемо, як аура людини пояснюється з точки зору езотерики і парапсихології. Це, можна сказати, ореол. Він оточує тіло людини і складається з декількох оболонок або шарів різного кольору.

У різних школах східної психології в будові аури розрізняють до семи оболонок. А порушення їх цілісності або форми, може говорити про виникнення хвороб.

Як дізнатися колір своєї аури



Одне з визначень кольору своєї аури - по числу життєвого шляху. Простіше кажучи, день, місяць і рік вашого народження. Для розрахунку числа треба скласти всі цифри. Наприклад, 6 квітня 2013 року, запишемо в цифровому форматі - 06.04.2013. Тепер все цифри потрібно скласти (6 + 4 + 2 + 1 + 3 = 16). Тут знову треба зробити додавання 1 + 6 = 7. Результат ще раз не складається, якщо отримана сума дорівнює 11 або 22.

На підставі цього розглядається 11 кольорів:

  1. червоний - чуттєвість і життєлюбство;
  2. помаранчевий - емоції і здоров`я;
  3. жовтий колір аури - інтелект і творчість;
  4. зелений колір аури - природа;
  5. блакитний - талант, любов до подорожей, пошук істини;
  6. синій - шляхетність і гуманізм;
  7. фіолетовий - духовність, інтуїція і ясновидіння;
  8. рожевий - матеріалізм, цілеспрямованість і працелюбність;
  9. бронзовий - гуманізм і самопожертву;
  10. срібний - інтуїція, мрійливість і ідеалізм;
  11. золотий - безмежний потенціал.

Можна знайти багато методик, як побачити свою ауру самостійно. Втім, і навчитися можна чого завгодно. Треба завжди пам`ятати, що головне не колір аури, а її яскравість і чистота, тобто, як ви використовуєте дані вам від народження можливості.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!