» » » Що таке аура?

Що таке аура?

Що таке аура?

Всі хоч раз в житті чули слово "аура", а багато хто навіть бачили фотографії фігури людини, навколо якої поширюється різнобарвне світіння. Давайте разом розберемося, що таке аура.

Аура: визначення

Аура - в езотериці це якесь прояв душі або духу людини у вигляді ореолу навколо тіла. Зазвичай цей ореол складається з декількох взаємопов`язаних шарів різного кольору. Вважається, що за кольором аури можна визначити, чи хвора людина або здоровий, які саме проблеми з фізичним і психічним здоров`ям він має. Визначити колір аури вам допоможе стаття Як дізнатися колір аури.

будова аури

У східних релігіях, зокрема, в індуїзмі, велика увага приділяється поняттю аури. Зокрема, описано будову аури людини. За уявленнями індусів, аура має п`ять (або сім) шарів. Зазвичай виділяють наступні оболонок:

  • ефірна,
  • емоційна,
  • ментальна,
  • кармічна,
  • вища Я та інші оболонки.

У різних релігійних традиціях назви можуть відрізнятися. Відновити цілісність аури можна за допомогою духовних практик, медитацій, дихальних вправ, йоги. Також буддисти вважають, що аура нерозривно пов`язана з чакрами - енергетичними центрами людського тіла.

Традиційна наука скептично ставиться до поняття "аура". Немає жодного достовірного доказу, що подібна оболонка дійсно існує, адже це явище не відноситься до матеріального світу. Багато вчених вважають теорію про ауру людини псевдонаукової, хоча містики і езотерики всього світу впевнені в зворотному.

Інші значення різних понять ви знайдете на нашому порталі в розділі визначення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!