» » » Що таке астрал?

Що таке астрал?

Що таке астрал?

Астрал (зірка, астральний світ, тонкий світ) - це паралельний світ. В окультизмі це поняття використовується в більш вільної формулюванні, позначаючи певний рід іншого світу, який відрізняється від матеріального світу. Також, в різних езотеричних, окультних і релігійних системах, астральний план означає безтілесний, метафізичний рівень існування, який не піддається вивченню науковими засобами.

Що таке астральний план

Астральний план може виступити місцем проживання язичницьких богів, Бога, сатани, душ померлих, ангелів і демонів. Вважається, що тільки особливо обдаровані люди можуть свідомо входити в Тонкий світ і взаємодіяти з жителями цього світу. Для цього вони вдаються до медитацій, обрядам і т.д.

Деякі люди іноді випадково відвідують астрал. Що таке опинитися в різних місцях, поки фізична оболонка спить у ліжку, вони знають не з чуток. Якщо Ви вирішили зайнятися саморозвитком в цій області, то у Вас може виникнути питання: Що робити в астралі? Якщо Вам вдалося звільнитися від фізичної оболонки, то Ваше астральне тіло може робити все, що завгодно:

  • отримати можливість впливати на свою фізіологію і зцілити хвороби;
  • вирішувати завдання будь-якої складності, тому що в астралі можна підключитися до величезного обсягу інформації;
  • відкривається можливість створювати свою реальність і власні світи
  • можна стерти кордони минулого і майбутнього і побувати в будь-якому часу, яке Вам особливо цікаво (багато хто прагне до спостереження за своїми минулими втіленнями);
  • подорожувати по всьому світу, тому що астральні подорожі не мають перешкод (Ви можете виявитися як в іншому місті, так і на іншій планеті або навіть Всесвіту).


Науково доведено, що після повернення з Тонкого світу, людина зберігає отриману там інформацію. Слід пам`ятати, що перебуваючи в астральному плані, треба дотримуватися деякі обмеження. Вхід в астрал часто виникає при ситуаціях, які зачіпають інтимне життя людини. Тому треба не йти в розріз з власною гідністю і честю. Якщо Ви концентріруетесь на низьких помислах, то можете притягнути мешканців нижніх шарів Тонкого світу. Початківці повинні ставити собі конкретні цілі, спрямовані на цікаве астральне подорож.

Як вийти в астрал, Ви також можете прочитати тут: «Як вийти в астрал?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!