» » » » Як відкрити в собі здібності?

Як відкрити в собі здібності?

Як відкрити в собі здібності?

Здібності є індивідуальні властивості особистості, які обумовлюють можливість придбання знань і умінь. Завдяки наявним здібностям людина досягає успіху в якійсь певній діяльності.

В цілому виділяють два види здібностей: загальні та спеціальні. Загальні здібності дано нам для виконання основних видів діяльності (інтелект, активність, креативність). Спеціальні здібності включають в себе творчі, музичні, фізичні, літературні, тобто ті здібності, які допомагають досягти успіху в якійсь вузькій області діяльності людини, наприклад, в кар`єрі, отриманні професійних знань. Тому зараз багато хто задається питанням про те, як відкрити в собі здібності. У кого-то вони проявляються з малих років життя, а хтось відкриває їх в собі лише через час.

Екстрасенсорні здібності

Так, існує думка, що людина від народження володіє екстрасенсорними здібностями. Але ми зростаємо і стаємо звичайними людьми, тому що мало хто займається розвитком цього дару.

Екстрасенсорні здібності є у кожної людини, але знаходяться вони на різних щаблях розвитку. У багатьох випадках це шосте відчуття просто придушується нашим розумом і не може себе проявити. До таких здібностей можна віднести інтуїцію. Як розвинути в собі екстрасенсорні здібності? Деякі люди вважають, що екстрасенсорне сприйняття - це або божественне благословення, або підступи нечистих сил. Насправді ж, це просто здатність вловлювати вібрації навколишнього нас біоенергетичного поля в діапазоні, який недоступний для більшості людей.

приймач біоволн

Тіло людини являє собою своєрідний приймач і передавач біологічних хвиль, які можуть проникати навіть у найвіддаленіші куточки простору і Космосу. Руками людина може сприймати біологічну інформацію цих хвиль, а за допомогою думки може налаштувати себе на уловлювання сигналів.



Вважається, що найчастіше цей дар проявляється у лівшів за рахунок переважаючого розвитку правої півкулі мозку. Саме воно відповідає за наявність у людини інтуїції.

Екстрасенсорні здібності можуть проявитися ще в дитинстві, приблизно в п`ять років. Тоді батьків дуже дивує той факт, що діти розповідають їм про такі речі, які вони просто не можуть знати. Коли починають водити дитину до різних «бабок-шептух», у нього з`являється усвідомлення того, що краще залишатися таким, як усі, і не виділятися.

Вправи на розвиток екстрасенсорики



Кожна людина має можливість розкритися в цій області так само, як відкрити свій творчий хист, наприклад, в математиці або мистецтві. Для цього існує безліч вправ.

Вправа на сприйняття аури людини за допомогою рук. Сядьте на стілець. Спина повинна бути прямою. Розслабтеся на кілька хвилин і ні про що не думайте. Необхідно розвести долоні на відстань приблизно 30 см. І тримати їх паралельно. Потім потрібно повільно звести руки разом до зіткнення і так само повільно повернути назад.

Така вправа необхідно проводити кілька разів, поки ви не почнете відчувати межу поля (нагадує відчуття, як ніби тримаєте в руках пружний кулю або м`ячик).

магічні здібності

Наступна вправа продемонструє вам, як відкрити магічні здібності уві сні. Для цього дайте собі установку що-небудь побачити, наприклад, що ви будете робити завтра. Дати собі установку означає засипати тільки з однією думкою про те, що саме ви хочете побачити.

розвиток інтуїції

Вправа на розвиток інтуїції полягає в здатності розпізнавати емоційний стан іншої людини. Спробуйте перейнятися всім своїм свідомістю, уявити, що ви є цією людиною. Повторюючи цю вправу, ви навчитеся дивитися на світ очима інших людей.

Як побачити ауру людини

Для того щоб навчитися бачити ауру людини, необхідно пройти вправу в кілька етапів. На першому етапі, лежачи перед сном, вдивляється в виникають при зімкнутих століттях рисочки. Вправа повинна тривати не менше 10 хвилин. Повторювати його слід три дні.

На другому етапі створіть в кімнаті напівтемрява. Який-небудь предмет поставте на стіл, а за ним помістіть аркуш паперу для створення нейтрального фону. Дивіться на предмет побіжно. Через деякий час ви повинні побачити ледве помітну серпанок, що проходить по контуру об`єкта. Потім вона повинна придбати колір аури об`єкта.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!