» » » Скільки героїв в доті?

Скільки героїв в доті?

Скільки героїв в Доті?

У популярній онлайнової гри Dota геймери можуть вибрати одного з 95 героїв (ще не випущено 15 героїв), яким будуть битися протягом всієї гри. У кожного свій творчий хист, свій стиль гри, своя роль. Мета гри - знищити базу противника будь-яку ціну.

здібності героїв

Здатність - спеціальний навик, яким володіє герой або кріп. Вбиваємо Крип, отримуємо досвід, підвищуємо рівень нашого героя і навчаємося здібностям. За кожен рівень ми можемо навчитися будь-якої здатності або поліпшити її. На 6, 11 і 16 рівнях можна прокачати особливу здатність (гравці називають її "ульта"), яка, як правило, найпотужніша, і має великий час перезарядки (не у всіх, у деяких персонажів ульта пасивна і не має перезарядки, про це нижче).

 Три види здібностей:

  • Активні, тобто кожен раз активуються гравцем вручну. Деякі такі здібності можуть перериватися іншими героями за допомогою оглушення і т.д. Приклад - Overpower у Ursa або Blink у Anti-Mage
  • Пасивні - після вивчення завжди активні, можуть додавати характеристики, посилення героя, ауру вампіризму і багато іншого. Приклад - Vampiric Aura у Skeleton King або Arcane Aura у Crystal Maide.
  • Авто-приємним - такі здібності можна включати і вимикати в потрібний момент. Приклад - Frost Arrows у Drow Ranger при активації яких, лучниця стрілятиме крижаними стрілами під час звичайної атаки

Кращий герой в Dota

Тепер ви знаєте скільки героїв в Доті, але, хто кращих серед всіх? Кращі герої Доти для кожного геймера свої, одним з кращих героїв в доті я вважаю Rubick`а.

Rubick - унікальний персонаж, його головна особливість - можливість викрадати у ворожих героїв їх здатності (крім пасивних, зрозуміло). Завдяки цьому герой може бути як і помічником, так і практично повноцінним ганкером, який до того ж непогано почуває себе в командному замісах.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!