» » » Як створити лобі в доті (dota)?

Як створити лобі в доті (dota)?

Як створити лобі в доті (Dota)?

Гравці, які знаходяться в пошуку цікавої MOBA, чи не розчаруються в виборі всесвітньо відомої гри Dota 2. Більше 100 персонажів, кілька ігрових режимів, можливість підбору супротивників з будь-якої точки планети, а також безліч неймовірних речей для всіх героїв не дадуть відірватися від цієї гри багато роки. Для того щоб поверхнево вникнути в цю гру, слід ознайомитися зі статтею Як грати в доту. Далі ж буде розказано про те, як безпосередньо зробити перші кроки в самому клієнті гри і створити свій перший матч.

Створення кімнати для гри в Dota 2

Насамперед, коли ви потрапляєте в меню гри, перед вами з`являється кілька пунктів у верхній частині екрану:

  • сьогодні;
  • Магазин;
  • гра;
  • трансляції;
  • бібліотека;
  • Спільнота.

Щоб створити лобі в доті, необхідно вибрати зі списку: Гра. З ігрових режимів, які з`являться зліва, вибираємо внизу: Створити лобі. Якщо ви бажаєте грати з товаришами, комп`ютери яких пов`язані з вашими однією мережею, то вибираєте пункт: Локальне лобі, для гри в Інтернеті: Створити Лобі. Внизу також будуть доступні настройки, які необхідно задати перед початком гри: пароль, режим, місцезнаходження сервера, можливість використання читів і ботів і т.д.

Додавання ботів в гру



Звичайно, не завжди вдається знайти 10 гравців, які готові без заминки зайти в лобі і почати гру, тому ви можете включити наявність ботів в грі. Для того щоб створити ботів в лобі доти 2, виберете пункт "Налаштування" і поставте галочку навпроти команди: "використовувати ботів". Трохи нижче ви також можете вибрати їх рівень складності від "пасивного" до "нечесного". Створивши лобі, ви також можете регулювати складність ботів, додаючи їх в слоти вручну. У пункті: "Зайняти місце" присутній покажчик (стрілочка вниз), натиснувши яку вам будете доступний рівень складності бота.

Створення персонажа в лобі Dota 2

Після натискання кнопки: "Почати гру" ви зможете перейти безпосередньо до вибору персонажів. Створити героя в лобі можна буде в декількох послідовності, залежно від обраного раннє ігрового режиму. У разі вибору режиму: "All pick" кожен з гравців може створити героя в лобі доти 2 у вільному порядку, без будь-яких обмежень. Ігрові режими: Random Draft, Single Draft, Captains Mode і т.п. припускають певні обмеження у виборі персонажів. Більш докладно про ігрові режимах і інших тонкощах гри Dota 2 ви зможете прочитати в розділі: Комп`ютерні ігри, де також представлені й інші популярні ігри різних жанрів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!