» » » Як створити ботів доту 2?

Як створити ботів доту 2?

Як створити ботів доту 2?
Як створити ботів доту 2?

Іноді трапляється таке, що немає гравців на сервері або відключився інтернет, але бажання пограти залишається таким же сильним, що ж робити? Відповідь на це питання досить простий - потрібно спробувати створити своїх ботів, які можуть грати як за тебе, так і проти.

Створення ботів в Доті 2

  1. Для того щоб самостійно створити ботів, потрібно скористатися лобі в Доту 2, це дозволяє створювати їх прямо під час гри, що дуже зручно і комфортно;
  2. Також для того щоб їх створити, ми включаємо чіти і консоль;
  3. Самі чіти вирішуються при установці лобі або при запуску консолі, а зробимо ми це за допомогою такої команди, як sv_cheats 1;
  4. Якщо говорити вже про пряме створення бота в доті 2, то для цього нам буде потрібно ввести в чат «createhero» будь вигадане ім`я героя. Для того, щоб він грав за нас - дописуємо «neutral», а для того, щоб грав проти нас - дописуємо «enemy». Тепер ми можемо управляти ботами в Доту 2.

Що можуть боти

  1. Створені боти не атакують свого творця, вони тільки добивають команду і найчастіше ходять разом. Головним плюсом і призначенням таких власне створених ботів є те, що вони допомагають навчитися грати, розробити особисту стратегію, потренуватися перед складним боєм. Саме створені боти гарантують швидке навчання і орієнтування в грі в цілому.
  2. Всі боти так само можуть мати різні рівні, і чим він вищий, тим складніше з ним грати, тим хитрішими він і спритніше, саме тому вибирати рівень складності бота гра дозволяє самостійно, в загальній кількості таких рівнів налічується п`ять штук.
  3. Своїх ботів ви можете розставляти там, де хочеться, їх кількість також може бути необмеженим, головне в підсумку - впоратися з ними, і чим більше їх буде, тим вище виявиться отриманий досвід і швидше пройде навчання. Це також дозволяє заробити більше балів по закінченню гри.

Якщо ви новачок і не зовсім розумієте всі вищеописані інструкції, то в Інтернеті можна знайти велику кількість відео від досвідчених гравців, котрі є і виразно показують, як зробити ботів в доті. Але це може знадобитися лише в крайньому випадку, так як всі кроки прописуються в полях, які знаходяться на видному місці, їх дуже легко знайти і опрацювати.



Власний досвід створення ботів в Доті 2 залучає велику кількість гравців, так як можна всіляко управляти ботами, і вони не завдають значної шкоди і шкоди.

Також з наших статей ви зможете дізнатися, як вбити ботів або ким грати в доту 2.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!