» » » Доту 2: як приховати профіль?

Доту 2: як приховати профіль?

Доту 2: як приховати профіль?

Якщо ви не хочете, щоб ваш профіль переглядали інші гравці, то його можна закрити. Таким чином ви зможете убезпечити себе і від отримання різних спам-повідомлень: запрошень в бій, прохань щось продати або насмішок.

Приховати профіль в Доту 2 досить просто, необхідно лише дотримуватися інструкції.

закриваємо профіль

Якщо ви хочете розібратися, як швидко приховати свій профіль в грі Доту 2, то зробити це можна за допомогою вкладки «Налаштування»:

  1. Заходимо у вкладку «Налаштування» і вибираємо «Профіль».
  2. Відкриваємо цю вкладку і редагуємо настройки конфіденційності, тобто приховуємо наш профіль, натиснувши «Приховати профілі Доту 2 і Steam».

програма Steam

Крім того, можна відразу обмежити доступ до профілю в Steam. Для цього слід зайти в «Мій профіль», вибрати «Редагування профілю». У вікні, знайдіть «Мої налаштування приватності» і відзначте галочкою «Прихований» профіль. Після оновлення програми ваш профіль буде прихований для інших гравців.

Варто відзначити, що приховують свої профілі навіть успішні, просунуті гравці для того, щоб не відволікатися під час гри на провокації різного роду. Закривши профіль, ви зможете без перешкод грати в улюблену гру.

Якщо ви користувалися старою версією гри і хочете встановити нову, то про правила настройки можна дізнатися зі статті Як встановити доту 2.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!