» » » Як створити автономний профіль в windows live?

Як створити автономний профіль в windows live?

Як створити автономний профіль в Windows Live?

Сервіс Games for Windows Live від Microsoft дозволяє користуватися соціальними функціями в PC-іграх, що мають сертифікацію Games for Windows. З його допомогою можна грати онлайн, стежити за активністю друзів, обмінюватися повідомленнями і користуватися голосовим зв`язком, дивитися таблицю досягнень, а іноді навіть змагатися з геймерами на Xbox.

Серед ігор, що вимагають створення профілю в Windows Live, - такі популярні, як Batman: Arkham Asylum, Bioshock 2 і Resident Evil 5. Але що, якщо ви не маєте доступу до Інтернету або просто не хочете користуватися всіма цими функціями? Можна створити автономний профіль Windows Live, і в цій статті ми розповімо, як це зробити.

Як створити автономний профіль

Налаштувати автономний профіль в Live, насправді, зовсім не складно. Для початку, звичайно, потрібно завантажити і встановити клієнт Games for Windows Live, якщо у вас його ще немає. Знайти його можна на офіційному сайті Microsoft. Запустіть завантажений файл подвійним клацанням і дотримуйтесь вказівок майстра по установці.



Тепер запустіть гру (яка, сподіваємося, у вас вже встановлена) і натисніть кнопку [Home] на клавіатурі, щоб побачити меню Games for Windows Live (якщо у вас геймпад, можна натиснути на ньому кнопку [Guide], хоча для введення імені профілю вам все одно знадобиться клавіатура).

Виберіть в меню опцію «Створити новий профіль», а далі - «Створити локальний профіль» - це і буде автономний профіль Windows Live. Введіть назву (латиницею) та натисніть кнопку «Відправити», а потім «Готово». Щоб приховати меню Games for Windows Live, знову натисніть клавішу [Home]. Можна приступати до гри.

Але що робити, якщо онлайн-профіль Windows Live у вас вже є, і опції «Створити новий профіль» ви не бачите? Нічого страшного. Потрібно просто вийти зі свого поточного профілю через меню Games for Windows Live. Після цього у вас з`явиться можливість створити новий автономний профіль, щоб грати без підключення до Інтернету.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!