» » » Як зареєструватися в xbox?

Як зареєструватися в xbox?

Як зареєструватися в Xbox?

Для успішного користування ігровою консоллю Xbox необхідно створити обліковий запис в Xbox Live - на ігровому сервісі Microsoft. Він допомагає заводити друзів і грати разом з ними, хвалитися своїми ігровими досягненнями, дивитися відео і слухати музику. Про те, як зареєструватися в Xbox Live, читайте в нашій статті. Ну а відповіді на інші питання, пов`язані з Xbox, ви можете знайти на нашому сайті в розділі Ігрові приставки.

Реєстрація в Xbox Live

З деяких пір обліковий запис в Xbox Live об`єднана із загальним аккаунтом Microsoft, який також дозволяє користуватися електронною поштою Outlook, хмарним сховищем OneDrive і іншими сервісами компанії. Завести аккаунт можна на офіційному сайті.

Для реєстрації вкажіть свої ім`я, прізвище та адресу електронної пошти. Придумайте хороший пароль (від восьми символів) і введіть його в полях «Створити пароль» і «Підтвердження».



Країна, як правило, вибирається автоматично, але ви можете її поміняти і при бажанні ввести свій поштовий індекс (що в принципі не обов`язково). Вкажіть свою дату народження і стать. Якщо відчуваєте необхідність додатково захистити свій аккаунт, введіть номер мобільного телефону (десять цифр), щоб отримувати по SMS повідомлення для підтвердження входу з незнайомих комп`ютерів і пристроїв.

На заключному етапі введіть показаний на картинці код безпеки, приберіть галочку «Відправляти мені спеціальні пропозиції» (навіщо вам спам?) І натисніть «Створити обліковий запис».

Після реєстрації увійдіть на сайт Xbox Live зі своїм новим акаунтом Microsoft і виберіть, як хочете користуватися сервісом - безкоштовно або за гроші зі статусом Xbox Live Gold, який дає доступ до додаткових можливостей, включаючи безкоштовні ігри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!