» » » Як зареєструватися в windows live?

Як зареєструватися в windows live?



Як зареєструватися в Windows Live?

Games for Windows Live - це сервіс, який надає можливість зареєстрованим користувачам грати в певні ігри в режимі онлайн. Але, перш ніж приступити безпосередньо до гри, Вам необхідно успішно пройти реєстрацію в сервісі. Для цього Вам потрібно зареєструвати свою адресу електронної пошти і придумати нік-нейм. Слід зауважити, що проблем з реєстрацією поштової скриньки бути не повинно. Тоді як можуть бути труднощі з вибором ника, пов`язані з тим, що сервіс Games for Windows Live не підтримує спеціальних символів. А це означає, що ніяких фігурних дужок, двокрапок, ком, навіть тире використовувати не можна. Все, що Вам доступно для використання в нік-нейм, - це маленькі букви і пробіл. Отже, як зареєструватися в Games for Windows Live? Ось проста і доступна покрокова інструкція для реєстрації в сервісі:

  • Крок 1. Зареєструйте свою поштову скриньку. Переважно використовувати аккаунт на hotmail.com або gmail.com. Спочатку, потрібно перейти на Marketplace Xbox.com. Потім натиснути на «Стати учасником». Далі слід натиснути «Приєднуйтесь безкоштовно» на відкрилася посиланням.
  • Крок 2. Наступний етап - введення чинного адреси електронної пошти. Введена Вами адреса e-mail і буде логіном в іграх Windows Live.
  • Крок 3. Якщо Ви заповнили правильно всі необхідні поля, не забудьте натиснути кнопку «Я приймаю». Після цього, на вказаний Вами e-mail, прийде лист для підтвердження реєстрації. Важливо мати на увазі, що якщо Вам не виповнилося 18 років і Ви вказуєте Ваш реальний вік, Вас попросять вказати адресу електронної пошти Ваших батьків. Навіщо? Щоб упевнитися в тому, що вони не проти, що Ви хочете зареєструватися в Windows Live ID. Щоб цього уникнути, Вам потрібно або вказати, що Ви - повнолітній, або вказати адресу e-mail, який не зареєстрований в сервісі Windows Live ID. І ще один важливий момент - вибір ника. Вам запропонують нік, випадково підібраний сервісом Games for Windows Live. Зареєструватися можна і під іншим ніком, змінивши запропонований сервісом. Це можна зробити безкоштовно, але тільки один раз. Якщо в подальшому Ви захочете поміняти нік, за цю послугу доведеться заплатити.
  • Крок 4. І, нарешті, Вам запропонують відредагувати Ваш профіль і можна приступати до вподобаної Вам грі!


Увага, тільки СЬОГОДНІ!