» » » Що означає at?

Що означає at?

Що означає at?

Побачивши в адресі електронної пошти слово at, ми задаємося питанням: що означає at. Або диктуючи іноземцю адреса електронної пошти, і дійшовши до символу @, ми раптом затинається, бо не знаємо як правильно його назвати. Зараз спробуємо розібратися з цими питаннями.

Значення слова "at"

  • В англійській мові слово at є приводом, який позначає положення поруч з чимось (у, близько, поруч). Наприклад: at the table - біля столу. Або в чомусь, на чимось, наприклад: at the meeting - на зборах. Також at використовується при позначенні часу, наприклад: at five o`clock - о п`ятій годині.
  • Таким чином, в адресі електронної пошти at виступає приводом місця, а саме, він розділяє ім`я користувача і домен і вказує, на якому домені зареєстрована пошта. Приклад: anna_83 [at] mail.ru - слід розуміти як: користувач anna_83 зареєстрований на домені mail.ru. Коли цій людині ми хочемо написати електронного листа, замість [at] нам слід вибрати на клавіатурі символ @.

Таким чином, відповідаючи на питання, що означає at в адресі електронної пошти, можна сказати, що це просто @. У російській мові прийнято називати цей символ - "собака". В англійській же мові універсального слова для нього немає, так як адреси електронної пошти - це не єдина область його застосування. Але, вимовляючи таку адресу англійською мовою, @ слід вимовляти як at. У такому випадку вас неодмінно зрозуміють, і вам вдасться уникнути безглуздої ситуації.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!