» » » Як створити обліковий запис майкрософт?

Як створити обліковий запис майкрософт?

Як створити обліковий запис Microsoft?

Обліковий запис «Майкрософт» (Microsoft) дозволяє користуватися всіма сервісами компанії, включаючи пошту Outlook.com, хмарне сховище OneDrive, месенджер Skype і ігрові сервіси Xbox. Крім того, з її допомогою можна входити в Windows 8 / 8.1 і Windows Phone 8 / 8.1, щоб настройки і сенсорні додатки синхронізувалися між усіма вашими пристроями. У цій статті ми розповімо, як можна створити обліковий запис «Майкрософт». Вас також може зацікавити стаття Як увійти в обліковий запис Microsoft. Ну а про те, як позбутися від свого аккаунта на комп`ютері, читайте в статті Як видалити обліковий запис.

Створення облікового запису «Майкрософт»

Щоб створити новий обліковий запис «Майкрософт», зайдіть на сторінку реєстрації. Вкажіть свої ім`я та прізвище, а також будь-які діють адреса електронної пошти - це може бути і Яндекс, і Gmail, і Mail.Ru. Зовсім не обов`язково заводити для реєстрації ящик Outlook.com.

Тепер придумайте пароль. Він повинен складатися як мінімум з восьми символів, включаючи цифри і букви в різному регістрі. Пароль потрібно ввести двічі - спочатку в поле «Створити пароль», а потім - в поле «Підтвердження», щоб виключити можливість помилки.

Виберіть з меню, що випадає свою країну і вкажіть поштовий індекс. Майте на увазі, що ці пункти не обов`язкові для заповнення і їх можна пропустити. Зате слід неодмінно вказати свою стать і дату народження.



Якщо хочете додатково захистити свій обліковий запис, можете вказати свій номер мобільного телефону. Виберіть зі списку код країни (в Росії це «+7») і введіть десять цифр номера. На цей телефон вам будуть слати коди для підтвердження вашої особистості при вході в обліковий запис з нового комп`ютера.

Щоб завершити реєстрацію, введіть код безпеки з картинки. Можете зняти прапорець «Надсилати мені спеціальні пропозиції Майкрософт», щоб не отримувати рекламну розсилку. Тепер натисніть кнопку «Створити обліковий запис», дочекайтеся листи від «Майкрософт» і підтвердіть свою поштову адресу.

Реєстрація через Windows

Створити обліковий запис «Майкрософт» можна і безпосередньо при установці Windows 8 / 8.1. Для цього на сторінці входу в обліковий запис введіть свою адресу електронної пошти. Якщо він ще не зареєстрований в «Майкрософт», з`явиться форма для створення нового облікового запису. Вказувати потрібно ті ж дані, що і при реєстрації через сайт. Заповнивши потрібні поля, натисніть «Далі», а на завершальному етапі - «Готово».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!