» » » Windows 8: як зняти пароль?

Windows 8: як зняти пароль?

Windows 8: як зняти пароль?
Windows 8: як зняти пароль?

Той, хто використовує Windows 8, знає - оновлена система нав`язує використовувати пароль при вході в обліковий запис. Звичайно, це корисна для багатьох опція, проте більшу частину людей вона все-таки трохи дратує.

Давайте розберемося, як зняти пароль входу в Windows 8.

Windows 8: відключаємо пароль входу в обліковий запис

  1. Натискаємо «гарячу» комбінацію Win + R.
  2. У вікні набираємо команду «netplwiz» (лапки не потрібні!).
  3. Перед вами з`явиться вікно «Облікові записи користувачів» за замовчуванням на вкладці «Користувачі» - вона-то нас і цікавить.
  4. У верхній частині вкладки ви побачите пункт «Вимагати введення імені користувача і пароля» - прибираємо з нього галочку. Важливо! Якщо ви використовуєте кілька облікових записів, то у вікні «Користувачі цього комп`ютера» все тієї ж вкладки «Користувачі» відзначте ті облікові записи, які ви хочете «звільнити» від пароля.
  5. Після установки галочки система зажадає двічі вказати існуючий пароль, так що, якщо ви пароля не знаєте, прибрати його не вийде.
  6. Тепер заходимо в розділ «Параметри комп`ютера», далі «Параметри входу» - «Політика паролів».
  7. Знаходимо рядок «Для пробудження комп`ютера необхідно отримати пароль», натискаємо «Змінити» і відключаємо цю опцію. Готово!


Як бачите, прибрати пароль дуже просто, проте радимо вам все ж подумати перед тим, як виконувати цю операцію. Чи дійсно ви хочете, щоб кожен міг отримати доступ до ваших файлів?

Читайте також: Як видалити пароль адміністратора.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!