» » » Як прибрати пароль windows 8?

Як прибрати пароль windows 8?

Як прибрати пароль Windows 8?
Як прибрати пароль Windows 8?

Ви стали користувачем нової операційної системи Windows 8? І вам вже набрид постійний введення пароля при включенні комп`ютера? Якщо міняти систему ви не хочете (воно й зрозуміло, адже в ній стільки плюсів і додаткових можливостей!), Тоді розберіться, як прибрати пароль Windows 8 і в результаті - зберегти нервову систему і користуватися ПК більш комфортно.

прибираємо пароль

Є два способи прибрати паролі, кожен з яких має свої переваги і недоліки.

Варіант 1

Перший варіант найбільш простий і легкий.

  1. Виберіть поєднання комбінації Win + r, натисніть на кнопку «Виконати» або ж «Знайти» і введіть в рядок netplwiz. В результаті цієї команди відкриється вікно, де ви побачите облікові записи користувачів.
  2. Далі досить вибрати всі імена і обов`язково прибрати галочку (хрестик) з поля «Вимагати введення імені користувача і пароля». Після цього введіть старий пароль від вашого облікового запису у відповідному полі.
  3. Натисніть «ОК».
  4. Далі натисніть на «Параметри комп`ютера», після чого - «Параметри входу», потім - «Політика паролів». В самому кінці необхідно прибрати галочку напроти пункту «Для пробудження комп`ютера необхідно отримати пароль».


Цей спосіб є найбільш простим і надійним, але якщо у вас щось не вийшло, тоді можете скористатися і другим варіантом.

Варіант 2

  1. Натискаєте меню «Пуск», далі вибираєте свій обліковий запис, що Windows 8 парольрозташована у верхньому правому куті.
  2. Після цього вибираєте «Змінити Аватар» і «Відключити».
  3. У вікні, де вводиться ім`я і пароль, ви набираєте існуюче або нове ім`я, а поле «Пароль» залишаєте порожнім. Таким чином відбувається від`єднання Вашого облікового запису від облікового запису Microsoft. Все просто і швидко, але цей спосіб не рекомендується до використання (так як у вас не буде зв`язку з Майкрософт), але в крайньому випадку можна скористатися і їм.

Примітка

Видаляючи пароль, ви піддаєте свій ПК небезпеки, оскільки будь-який бажаючий зможе отримати доступ до ваших файлів. Крім того, якщо в будинку є діти, то вони також зможуть переглядати файли, які їм не рекомендовані. Якщо ви вирішили прибрати пароль, то повинні пам`ятати про ці недоліки.

Додатково про те, як прибрати пароль і його запит, можна дізнатися зі статті Як прибрати запит пароля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!