» » » Windows 7: як поставити пароль?

Windows 7: як поставити пароль?

Windows 7: як поставити пароль?
Windows 7: як поставити пароль?

Операційна система Windows спочатку призначена для багато режиму. Захист кожного облікового запису здійснюється за допомогою унікального пароля та імені користувача, які можна задати при установці операційної системи або пізніше, використовуючи спеціальне меню налаштувань.

Після цього, для того щоб включити комп`ютер, потрібно буде ввести ім`я користувача і пароль. Крім того, інші користувачі, увійшовши під своїм обліковим записом, не зможуть побачити ваші особисті дані, що зберігаються в спеціальних папках.

Як поставити пароль на Windows 7 після її установки?

Сьома версія операційної системи від Microsoft отримала значно перероблений інтерфейс. У порівнянні з попередніми поколіннями він має більш спрощену структуру і дозволяє виконувати різні настройки набагато швидше.

Установка пароля на обліковий запис в Windows 7:

  1. Для початку необхідно натиснути на кнопку «Пуск» в лівому нижньому кутку дисплея;
  2. У меню, необхідно вибрати пункт «Панель управління», який розташований в правій колонці;
  3. Тепер необхідно змінити відображення вікна в розділі «Перегляд», у верхньому правому куті на «Дрібні значки»;
  4. Після цього потрібно два рази клікнути лівою кнопкою миші на пункті «Додавання і видалення облікових записів»;
  5. На дисплеї відобразиться вікно, призначене для редагування облікових записів;
  6. В даному вікні будуть відображені всі облікові записи, серед них необхідно вибрати ту, до якої потрібно встановити пароль;
  7. Після кліка по облікового запису відкриється вікно з її властивостями і налаштуваннями, в якому необхідно знайти пункт «Створення пароля»;
  8. Тепер введіть новий пароль двічі, це необхідно щоб переконається у відсутності помилок при введенні даних;
  9. Далі слід обов`язково вказати підказку, яка буде відображатися в тому випадку, якщо ви забудете пароль;
  10. Тепер необхідно натиснути на кнопку «Створити пароль»;
  11. Готово!


Після того, як комп`ютер буде перезавантажений, вам буде потрібно ввести логін і пароль. Варто зазначити, якщо у вас вимкнена функція приховування останньої авторизації, тоді на дисплеї будуть відразу відображатися всі облікові записи, створені в Windows. Вам буде достатньо просто вибрати необхідне ім`я користувача і ввести пароль.

Установка персонального пароля - це один з найбільш простих способів обмеження доступу до персональних даних. Деякі ноутбуки і стаціонарні комп`ютери можуть оснащуватися спеціальними пристроями - дактилоскопічними сенсорами. Вони дозволяють здійснювати авторизацію, використовуючи відбиток пальця власника облікового запису. Даний спосіб захисту даних більш надійний і не дозволить зловмисникам скасувати пароль або взагалі видалити його, використовуючи спеціальне програмне забезпечення. Також ви можете встановити пароль на рівні БІОСа, щоб ще більше убезпечити особисту інформацію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!