» » » Як зняти пароль з виндовс?

Як зняти пароль з виндовс?

Як зняти пароль з Віндовс?
Як зняти пароль з Віндовс?

Дуже часто буває так, що користувач, встановивши пароль адміністратора на своєму комп`ютері, забуває його. При цьому, природно, запустити комп`ютер виявляється нереальним, але це тільки на перший погляд. Давайте розберемося, як зняти пароль з Віндовс (Windows).

Використання програм

Для початку розглянемо, якою програмою можна скористатися, щоб зняти пароль Адміністратора.

Якщо права облікових записів розмежовані, то найпростішим варіантом буде використання ПЗ, наприклад, ЕRD Сommander. Образ програми потрібно записати на завантажувальний носій (диск), а потім завантажити операційну систему з цього диска. Якщо немає CD-приводу, то можна скористатися USВ-флешкою.

Після завантаження програма запропонує вибрати операційну систему (вибираємо свою), а потім параметри відновлення системи: вибираємо пункт Micrоsoft Diagnоstics and Recovery Tоolset, потім в формі, що з`явилася - опцію "Майстер зміни паролів".

Потім необхідно зробити дії, аналогічні зміни пароля в Windоws: натиснути Пуск - Панель управління - Облікові записи користувачів - Адміністратор, потім вибрати пункт «Видалити пароль облікового запису», зберегти зміни, вийти з програми і перезавантажити ПК. Пароль адміністратора буде видалений.

Зміна / видалення пароля адміністратора



Якщо ви не хочете постійно вводити дані, то слід розібратися, як зняти пароль адміністратора. Якщо права облікових записів на вашому ПК не розмежовано, то це дуже просто і не потребує додаткових програм.

Для початку слід завантажити комп`ютер у безпечному режимі (при завантаженні натиснути клавішу F8). На екрані з`явиться вибір, під який обліковим записом зайти. В даному випадку необхідно зайти як адміністратор (в безпечному режимі пароль не потрібно). Потім відкрити Пуcк - Панель Управління - Учeтние запіcі користувачів - Адміністратор. Будуть доступні варіанти дій з цим обліковим записом, а зокрема - маніпуляції з паролем. Його слід змінити або видалити.

При зміні потрібно два рази ввести новий пароль, при видаленні він просто знімається. Потім потрібно зберегти зміни і перезавантажити комп`ютер в звичайному режимі. Тепер при вході пароль вимагали не буде (якщо він віддалений) або потрібно буде ввести новий, вже відомий пароль.

Додатково читайте статтю Як зняти пароль з комп`ютера.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!