» » » Як увійти в систему адміністратором?

Як увійти в систему адміністратором?

Як увійти в систему адміністратором?

Користуючись своєю операційною системою, ви стикалися з тим, що іноді не маєте необхідних прав на виконання тієї чи іншої операції? І ви отримуєте помилки, в яких написано, що вам відмовлено в доступі, і ви не маєте потрібних прав для роботи з цим процесом і так далі. Для вирішення цієї проблеми, ви повинні мати права адміністратора. З даного моменту ми пояснимо, як увійти в систему адміністратором.

Для чого потрібні права адміністратора

Розробники операційних систем спеціально вклали в свій продукт деякі обмеження. Це було зроблено для більшої безпеки і захисту «операційки». Тобто, працюючи в звичайному режимі, ви отримуєте тільки необхідні для нормальної роботи права, але використовуючи права адміністратора, ви можете мати повний доступ до важливих файлів, також здійснювати їх редагування, тим самим, все це буде позначатися на стабільній роботі Windows. Ось чому ви отримуєте такі повідомлення.

Як зайти в систему адміністратором

Отже, зараз ми розповімо, як можна здійснити вхід в систему як адміністратор? Для цього вам потрібно:

  • Якщо ваш комп`ютер був вимкненим, то при запуску виберіть, вхід з обліковим записом адміністратора. Введіть пароль і не забудьте про правильність введення, враховуйте регістр введення.
  • Також ви можете увійти в систему як адміністратор з тієї облікового запису, яка не дає вам таких прав. Для цього натисніть «Пуск», знайдіть і натисніть спеціальну команду «Вихід із системи». Далі вам буде представлено вікно, де потрібно натиснути на кнопку "Змінити користувача". Після цього ви зможете увійти в систему під своїм обліковим записом адміністратора.
  • Може статися й таке, що ви не можете зайти в пуск і вибрати зміну користувача, тоді використовуйте «Диспетчер завдань» (запуск проводиться за допомогою комбінації клавіш Ctrl, Alt і Delete). Там ви і знайдете зміну користувача і перехід до облікового запису адміністратора.
  • Іноді допомагає така маніпуляція, коли натиснувши правою кнопкою миші на файлі, який не хоче запускатися, ви можете запустити цю програму від імені адміністратора. Але все одно ви повинні будете ввести пароль, і тільки тоді зможете здійснити запуск файлу.


Тобто, якщо ви не забудете свій пароль від адміністративної облікового запису, то складнощів з запуском файлів, програм, додатків від імені адміністратора не буде. Іноді виникає така складність, що навіть володіючи всіма правами «адміністратора», ви не можете змінювати / редагувати файл. Тоді проблема криється в власника файлу, а це вже інша історія. 

Ще хочеться повторити, що робота на комп`ютері з правами адміністратора - це управління файлової системою з великими можливостями, які безпосередньо використовують всі ресурси вашого комп`ютера. Ні в якому разі не користуйтеся даної обліковим записом без потреби, без причини. Користуйтеся тільки в окремих випадках, адже система в режимі адміністратора більш вразлива. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!