» » » Як поміняти секретне питання?

Як поміняти секретне питання?

Як поміняти секретне питання?

Якщо ви втратили пароль від своєї електронної пошти, не поспішайте засмучуватися. Один із способів, який допоможе повернути доступ до скриньки - це ввести відповідь на секретне питання. Його завжди просять вказувати, при реєстрації електронної пошти. Відповівши на питання, ви без праці повернете свій пароль. Секретні питання були спеціально створені для того, щоб захистити вашу інформацію від проникнення до ваших даних в профілі пошти, форуму, або будь-якого іншого сайту. І чим складніше і цікавіше буде ваше запитання, тим менше буде вірогідність, що ваш профіль зламають. Але іноді у людей, які активно користуються електронною поштою, виникає наступна проблема - забув секретне питання, і тепер все, що хочеться зробити, так це поміняти його на новий. Чи можна це зробити? Відповідь читайте в нашій інструкції.

Взагалі функція зміни секретного питання є у будь-якого поважаючого себе поштового сервісу. Давайте розберемося, як поміняти секретне питання на рамблере, Яндексі, mail.ru і інших популярних серверах.

Отже, щоб ваш засекречений питання поміняти на інший, увійдіть в свою особисту пошту або на форум, або на сайт, в загальному, на всі облікові записи, де ви хочете внести зміни. Нагадаємо, що для цього потрібно просто ввести логін і пароль. В налаштуваннях вашого профілю ви зможете знайти ваш старий питання і поміняти його на новий.



Якщо забув секретне питання, потрібно знайти розділ «Налаштування безпеки» і відшукати поле з питанням. Зазвичай секретні питання передбачені системою і пропонуються кілька варіантів на вибір. Але в цілях безпеки рекомендуємо придумати свій власний питання, і придумати на нього цікавий, оригінальний відповідь.

Як поміняти секретне питання? Вибирайте вкладку «Свій секретне питання» і вписуйте його в поле форми. Потім наберіть відповідь і збережіть внесені зміни. На окремих серверах під час збереження змін потрібно ввести пароль. Коли ви зробили всі ці дії, ваш секретне питання буде успішно змінений на новий.

Тепер ви знаєте, як змінити секретне питання на основних поштових серверах. Будьте уважні, і не забувайте вашу конфіденційну інформацію!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!