» » » Як зареєструватися в gta 4?

Як зареєструватися в gta 4?

Як зареєструватися в GTA 4?
Як зареєструватися в GTA 4?

З усіх серій GTA четверта частина є однією з найпопулярніших. У неї до сих пір грають багато геймери, і в зв`язку з цим у деяких з них постає питання, як зареєструватися в GTA 4.

У нашій статті ми розглянемо, яким чином зареєструвати свій аккаунт в грі GTA 4.

Реєстрація аккаунта в GTA 4

Після того як ви встановіть GTA 4 на свій комп`ютер, вам знадобиться пройти реєстрацію в games for Windows.

Рахунок в цьому сервісі необхідна для реєстрації аккаунта в GTA 4. Щоб створити обліковий запис, вам потрібно перейти на сторінку.



Тепер вам потрібно пройти реєстрацію в Rockstar Social Club. Цей сервіс є аналогом популярного Steam. Однак в ньому розміщуються тільки продукти від Rockstar. Зареєструватися можна як за допомогою соціальної мережі з вашим аккаунтом, так і за допомогою стандартної форми (ім`я, електронну адресу пошти, пароль). Без реєстрації в сервісі гра не запуститься!

Щоб пройти реєстрацію в гта 4 вам потрібно:

  1. По завершенні реєстрації в Rockstar Club скачати останні оновлення для гри через клієнт games for Windows. Таким чином ви зможете грати по мережі з друзями, а також постійно підтримувати вашу версію гри в актуальному стані. Якщо версія гри буде неактуальною, то вам буде не доступний онлайн режим.
  2. Клієнт для games for Windows можна завантажити за цим посиланням.
  3. завантажити оновлення ви можете тут. Також рекомендується завантажити додаток Rockstar Social Club, так як воно дозволить вам надалі користуватися послугами даного сервісу без виникнення будь-яких помилок.
  4. Після цього ви зможете почати грати. Для початку натисніть на ярлик launch GTA 4.
  5. Гра автоматично перенесе вас в Rockstar Club, тепер ви можете натиснути "Грати", і гра запуститься в онлайн режимі.
  6. При необхідності вам потрібно буде ввести ключ гри, який був вам надано під час її покупки.

Якщо ви ще не знаєте, як потрібно грати в GTА, рекомендуємо вам ознайомитися зі статтею Як грати в GTA 4. Якщо ж у вас виникли проблеми з запуском гри, прочитайте статтю Як запустити GTA 4.

Також на нашому сайті ви можете прочитати інші статті по темі в розділі GTA.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!