» » » Як зареєструватися в crossfire?

Як зареєструватися в crossfire?

Як зареєструватися в CrossFire?

Все більшої популярності набирає проект команди mail.ru - шутер від першої особи CrossFire. Ну або як його називають в народі, КФ, КС - друга мені менше до душі, все ж абревіатура КС у гравців на всі часи буде асоціюватися з іншим продуктом гейм-індустрії. Але не про це. Як почати грати в CrossFire? Сьогодні ми разом з вами розберемо цю тему докладно.

Як зареєструватися в CrossFire? Почнемо з того, що визначимося з джерелом ваших знань про гру. Найбільш поширена проблема пов`язана з тим, що про гру ви почули від третіх осіб - друзів, знайомих, однокласників. Природно, ви загорілися бажанням оцінити цей шедевр вітчизняного ігропрома. Включаєте комп`ютер, в рядок пошукової програми вбиваєте шуканий запит: "як почати грати в CrossFire?" і ... результат вас розчарує. У кращому випадку, ви потрапите на офіційну сторінку гри, ось вона: CrossFire

Але спасибі її творцям за интуитивность! 10 з 10. Щоб почати грати, вони пропонують вам завантажити клієнт. Ввести позивний. І з головою кинутися в битву!

Не тут то було. Як грамотно опущений момент, від якого в обурення приходять гравці, - вікно авторизації! Так-так, а як же, гра розрахована на мережевий режим ...



Досить тягнути, автор! Напиши вже, як зареєструватись в CrossFire!

Я був здивований. Ті щасливчики, що клацають по рекламних банерів, отримають сторінку реєстрації на блюдечку. А саме: Cross Fire реєстрація.

Зовні все просто, придумуєте собі логін, потім пароль, природно, англійською. Є остання заковика .. ну да, а як ви хотіли? Як електронної пошти сервіс реєстрації приймає тільки ящики того ж самого Mail.ru.

Пару хвилин на створення ящика, і в бій! Сподіваюся, нам вдалося розібратися, як зареєструватися в грі CrossFire.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!