» » » Як зареєструватися в торрент?

Як зареєструватися в торрент?

Як зареєструватися в торрент?

Наша стаття присвячена тим, хто прагне завантажити різні корисні "штуки" в інтернеті, а не купувати їх в магазині. Система торрентів, на сьогоднішній день, є найперспективнішим інструментом для безкоштовного скачування. Давайте разом розберемося з тим, як можна працювати з торрент трекера і як зареєструватися в торрент. Отже:

Реєстрація на торрент-ресурсах

Перш ніж, реєструватися на торрентах, необхідно почитати ось ці дві статейки на нашому чудовому ресурсі.

  • Що таке торрент?
  • Як качати з торрента?

Прочитавши дані матеріали, ви зрозумієте, що таке торрент і для чого власне він потрібен. Крім того, ви зрозумієте як працювати з торрент-клієнтом для скачування різних матеріалів.



Ну а для тих, хто в курсі, ми пропонуємо ознайомитися з тим, як зареєструватися на сайті торрент. До речі кажучи, існує чимала кількість торрентів, які не вимагають ніякої реєстрації. У чому тут різниця. Справа в тому, що торренти, які пропонують пройти реєстрацію, набагато менш захаращені різного роду рекламою. Тобто користувач не втомлюється від докучливих спливаючих вікон, самостійних переходів на непотрібні сторінки і від несподіваних атак вірусів. Чого не скажеш про торрент-ресурсах без реєстрації.

Перед вами список найпопулярніших торрентів, які існують на просторі рунета:

  • RUtracker Найкращий трекер, де можна знайти, практично, все. Потрібна реєстрація.
  • Free-Torrents На другому місці після вище описаного. Потрібна реєстрація.
  • Bigtorrent Торрент нижчої якості. Зате не вимагає реєстрації.

Ось, мабуть, і все торренти, які варті уваги наших чудових читачів. Трохи про процес реєстрації. Як зареєструватися в торрент? Нічого нового в реєстрації на торрент-трекерах немає. Вам потрібно буде вибрати нік-нейм, ввести ящик електронної пошти і дочекатися листа, де буде вказано ваш пароль і нік-нейм для входу в систему сайту. Після цього можна користуватися торрент-трекером.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!