» » » Як завантажити фільми в 3d?

Як завантажити фільми в 3d?

Як завантажити фільми в 3D?

З кожним днем все більш популярними стають 3D-фільми, які дарують набагато яскравіші і потужні враження, ніж звичайне кіно. Так що ж таке 3D-фільми? Відповідь на це питання досить простий. В основі технології 3D лежить стереозображення. Тобто фільми у форматі 3D знімаються на спеціальних камерах, у яких відстань між двома лінзами досягає 62 мм. Чому саме 62 мм.? Та тому що саме таке відстань між людськими очима.

Багато людей такі фільми хочуть дивитися не тільки в кінотеатрі, але і у себе вдома. Але для цього потрібно завантажувати 3D-фільми. Про те, як завантажити фільми в 3D, ми зараз і поговоримо.

Шукаємо 3D-фільми в Інтернеті

Щоб скачати фільм, багато зусиль не треба, варто лише трохи почитати опис знайденого в Інтернеті фільму. Зазвичай в ньому вказано формат фільму, вам потрібен фільм з позначкою 3D.

Де можна скачати фільми в 3D? В Інтернеті є багато як платних, так і безкоштовних сайтів, де можна скачати різну інформацію, в тому числі і 3D-фільми. Звичайно, переплачувати ніхто не хоче, тому люди шукають кіно за запитом "скачати 3D-фільми безкоштовно". Ви можете робити так само, проте пам`ятайте, що таке скачування того чи іншого фільму є протизаконним, так як порушуються авторські права. Якщо Вас це не турбує, то можете забивати в будь-який пошуковик запит, аналогічний тому, що ми зазначили вище. Ми не будемо вказувати конкретні посилання сайтів, звідки ви зможете скачати 3D-кіно, тому що їх дуже багато і пошук відразу видасть вам десятки таких сайтів, як тільки ви введете потрібний запит в пошук. Це найпростіший варіант - вбити запит в пошук і відразу вийти на сайти, які допоможуть вам завантажити 3D-кіно.



Де завантажити фільми в 3D безкоштовно можна ще? Вам допоможуть різні файлообмінники і торренти. Особливо зручно завантажувати фільми через торренти. Вам потрібно просто встановити собі торрент-клієнт, що робиться легко і швидко (Інтернет на допомогу), а після цього можна вбити в пошук: "Завантажити (назва фільму) 3D безкоштовно торрент". В результаті ви потрапите на конкретні трекери, з яких можна буде просто і швидко завантажити шуканий фільм. Зручність полягає в тому, що вам не доведеться довго шукати свій фільм на просторах Інтернету, ви просто вб`є його назву в пошук (приклад вище) і відразу ж отримаєте необхідні посилання. Єдине, що варто перевірити перед викачуємо фільму, - це його якість. Подивіться в даних про фільм, який у нього якість і вказано, що він в 3D. Якщо все в порядку, то завантажуйте і насолоджуйтесь переглядом.

Але скачати фільми в 3D-форматі недостатньо, потрібно забезпечити себе необхідною технікою і 3D-окулярами. Якщо Ви любитель 3D-фільмів і збираєтеся часто насолоджуватися переглядом такого кіно, то купіть собі хороші 3D-окуляри. Вибирайте окуляри середньої вартості або дорогі. Зазвичай такі окуляри йдуть в парі. При бажанні можна поекспериментувати і спробувати самому зробити 3D-окуляри. Що стосується того, на чому дивитися таке кіно, то краще вибирати великий екран - буде видовищним. Вам підійде телевізор з функцією 3D або монітор комп`ютера.

От і все! Як бачите, нічого складного. Як завантажити 3D-фільми і за допомогою чого їх дивитися, ви тепер знаєте, залишається тільки себе цим забезпечити. Приємного перегляду!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!