» » » Де дивитися фільми онлайн?

Де дивитися фільми онлайн?

Де дивитися фільми онлайн?

Практично кожній людині час від часу хочеться провести вдома спокійний вечір за переглядом хорошого кіно. Більшість людей вже давно звикли дивитися кіно в режимі онлайн: це зручно, швидко, можна легко знайти фільм в хорошій якості, причому часто перегляд безкоштовний. Пропонуємо вам список інтернет-кінотеатрів, де можна дивитися фільми онлайн платно і безкоштовно.

Популярні онлайн-кінотеатри

  • ivi.ruОнлайн кінотеатр ivi. - великий безкоштовний онлайн-кінотеатр, де зібрано безліч фільмів в хорошій якості. Користувачам для перегляду не потрібно встановлювати спеціальні плеєри, шукати кодеки. Також є можливість дивитися фільм з будь-якого моменту або відкласти перегляд. Легко можна знайти потрібне кіно за назвою, жанром, роком випуску, країні виробництва. Великий вибір фільмів різної тематики, мультфільмів, телепередач, серіалів. Також є додаткові можливості: новини кіно, обговорення фільмів, цікаві добірки на різні випадки життя і т. Д.
  • megogo.netОнлайн кінотеатр megogo. - ще один великий відомий онлайн-кінотеатр. Великий вибір фільмів, серіалів, мультфільмів, музичних кліпів на будь-який смак. При бажанні користувач може оформити підписку на преміальну колекцію фільмів. Також на сайті є доступ до різних популярним телеканалам. "Фішкою" цього онлайн-кінотеатру можна вважати розділ Kids - тут зібрані різні мультфільми і мультсеріали для дітей різного віку, що дуже зручно для батьків. Можна створити колекцію з улюблених мультфільмів, які ви потім можете переглядати, а також визначати зручне і відповідний час перегляду мультфільму.
  • kinobar.netКінобар. - цей онлайн-кінотеатр сподобається користувачам своєю чіткістю і зручною навігацією. В меню зліва фільмотека розділена по роках, також тут є можливість дізнатися про те, що скоро будуть показувати в кіно, і почитати свіжі новини. Справа представлені категорії кіно: є фільми на будь-який смак, починаючи з історичних і закінчуючи бойовиками. Вгорі розташовані розділи "Кіно тижня" і "Нові фільми". А якщо ви шукайте якийсь конкретний фільм по його назві, то найпростіше скористатися рядком пошуку в центрі.
  • hdkinoteatr.comФільми в HD - HDKinoteatr. - онлайн-кінотеатр для любителів фільмів HD. На сайті є велика фільмотека за різними жанрами. Ви знайдете різні фільми з високою роздільною здатністю, в тому числі і свіжі, нинішнього року. Справа можна подивитися рейтинг найпопулярніших фільмів на сайті в той чи інший період і також є можливість замовити потрібне кіно, якщо ви не знайшли його на сайті.
  • tvzavr.ruОнлайн кінотеатр Kinozavr. - ще один простий і зручний у використанні онлайн-кінотеатр. Широкий вибір кіно за жанрами, також при бажанні можна оформити підписку. існує окремий кінотеатр для дітей, де зібрані найкращі мультфільми, фільми та казки для малюків. Самим дітворі напевно припаде до смаку дизайн сайту, а батькам - зручні добірки відео по темам.
  • Фільми в google play.Власникам смартфонів і планшетів на базі Android легко можна знайти цікавий фільм в Google Play. Користувач може ознайомитися з новими фільмами, подивитися, яке кіно знаходиться в топі продажів. Новий фільм легко можна вибрати за жанром.


На якому сайті найкраще дивитися фільми онлайн, вибирайте самі виходячи зі своїх смакових переваг і можливостей конкретних сайтів.



Також читайте:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!