» » » Як скачати фільм з контакту?

Як скачати фільм з контакту?

Як скачати фільм з контакту?

"ВКонтакте" - найпопулярніша соціальна мережа на території пострадянського простору. Всі популярні кіно-новинки, найцікавіші і смішні відео потрапляють в першу чергу саме туди. Але дивитися відео онлайн буває не завжди зручно, також можливий ризик появи збоїв в системі, а тому завжди краще знати, як скачати фільм з контакту.

Найпростіший спосіб завантажити фільм з контакту

  1. Знаходьте фільм або відео, який хочете завантажити, натискаєте кнопку "play".
  2. Далі необхідно скопіювати наступний код: javascript: (function () {var s = document.createElement ( `script`) - s.src = `https: //ekimoff.ru/videovkontakte.js? Rand =` + Math.random ( ) - s.type = `text / javascript`- document.getElementsByTagName (` head `) [0] .appendChild (s) -}) ();
  3. Тепер в залежності від браузера потрібно зробити наступне:
  4. Якщо у вас Opera, то з адресного рядка видаляємо те, що там було, і вставляємо вищезгаданий код.
  5. Якщо у вас Firefox, потрібно натиснути клавіші Ctrl + Shift + K і в відкрилося поле вставити скопійований код.
  6. Якщо у вас Chrome, то треба одночасно натиснути клавіші Ctrl + Shift + J, після чого в панелі, управління вибираємо вкладку Console, і туди вставляємо скопійований код.
  7. Якщо ви використовуєте Internet Explorer, то необхідно натиснути клавішу F12, після чого в панелі, управління переходимо у вкладку "Консоль", куди вставляємо скопійований код.
  8. Після цього натискаємо кнопку Enter.
  9. Під відео з`явиться посилання для скачування.

У самій соціальній мережі її розробниками не передбачена функція скачування музики або відео, але народні умільці давно вже придумали програму для скачування фільмів з контакту, і навіть не одну.

Викачуємо фільми з контакту через VKSaver

У даній статті ми розглянемо кілька способів скачати з контакту фільми безкоштовно. Перша програма - VKSaver, яку можна завантажити ось тут: audiovkontakte.ru. Ця програма дозволяє завантажувати фільми з будь-яким якістю, яке ви виберете.



Після скачування інсталяційний файл вам потрібно буде закрити всі вікна браузера, пройти процедуру установки, а потім знову увійти в контакт. Тепер при відкритті фільму, який ви хочете подивитися або завантажити прямо під вікном з відео у вас з`явиться кнопка "S", що означає "зберегти". Натиснувши на цю кнопку перед вами відкриється діалогове вікно, яке запропонує вам папку для збереження на вашому комп`ютері, яку ви можете вибрати самі.

Крім VKSaver, для того, щоб завантажувати з контакту фільми, програма VKMusic також допоможе вам завантажити відео-ролики з youtube. Завантажити VKMusic можна тут: vkmusic.citynov.ru.



Основними достоїнствами даної програми є:

  • Багатофункціональність. За допомогою VKMusic можна скачувати музику і відео з vkontakte, Vimeo, youtube, RuTube, Mail.Ru.
  • Вибір каналу для скачування. Дана програма дозволяє качати відео на максимальній швидкості, доступною з вашим тарифним планом, в той час як інші альтернативні програми видають максимальну швидкість в залежності від перевантаженості каналу - кількості осіб, які скачують в даним момент з сайту.

Викачуємо фільми з контакту через SaveFrom.net

Ще один варіант скачування фільмів в контакті, це SaveFrom.net помічник, опис якого і докладні інструкції по завантаженню та встановленню програми ви знайдете тут https://ru.savefrom.net. Переваги цієї програми в тому, що вона дозволяє не тільки качати відео і музику з усіх перерахованих вище ресурсів, але також полегшує скачування файлів з файлообмінників, таких як Depositfiles.com, Rapidshare.com, FileFactory.com та інших.

Зручність цього помічника полягає в тому, що він непомітно вписується в дизайн самого сайту ВКонтакте, і всі можливі варіанти форматів скачування фільмів з контакту показуються відразу ж, у вікні відео, яке ви відкриваєте для перегляду.

Тепер ви знаєте, як завантажити фільм з контакту, але при перегляді найголовніше - це задоволення від фільму. Приємного перегляду!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!