» » » Як завантажити відео з однокласників?

Як завантажити відео з однокласників?

Як завантажити відео з Однокласників?

У сучасному світі навряд чи знайдеться людина, яка б вже міг уявити своє життя без соціальних мереж. З їх появою життя багатьох заграла новими фарбами: з`явилася можливість спілкування з рідними і друзями, які знаходяться від тебе за тисячі кілометрів, брати участь у всіляких тематичних форумах і, звичайно ж, переглядати нові фото і відео, слухати улюблені пісні. У країнах колишнього СНД найбільшу популярність придбали Однокласники. З кожним днем на сторінках цієї соціальної мережі з`являється все більше нових цікавих відео. Їх перегляд захоплює і часом так хочеться зберегти кращі з них на своєму комп`ютері. Однак, не всі користувачі знають, як це зробити.

браузери

Щоб дізнатися, як завантажити відео з однокласників, для початку необхідно з`ясувати, яким браузером Ви користуєтесь для входу в інтернет. У кожного з них своя техніка скачування відео з Однокласників. Нижче розберемо особливості скачування в різних браузерах.

  • Отже, Ви хочете завантажити з Однокласників відео. Опера - браузер, який відмінно впорається з Вашої задачей.Просто тиснемо кнопку відтворення улюбленого відео і відразу ж зупиняємо його. Після повного завантаження, відео автоматично зберігається в кеш браузера. Наступний крок - переходимо на нову закладку, вводимо адресу: opera: cache. Проставляємо галочки навпроти video / mp4, video / mpeg, video / flv, і video / x-flv, натискаємо кнопочку: показати все і відразу з`являється посилання для скачування.
  • Завантажити безкоштовно відео з одноклассніковтакже можна, користуючись Google Chrome. Цей метод скачування ще називається перехоплення медіа хеадер. Спочатку переходимо на закладку Музика в однокласниках. У будь-якому вільному місці клацаємо правою кнопкою миші і вибираємо зі списку: перегляд коду елемента. У вікні переходимо на закладку Network і відтворюємо улюблене відео. Ви відразу помітите відео на закладці Network, яке завантажується, біля нього з`явиться біжучий смужка. Тиснемо на нього два рази, і відео автоматично завантажується в папку Завантаження на вашому комп`ютері.
  • У Мozila натискаємо закладку Mozilla Firefox, а потім - Налаштування Firefox. Відкривається вікно доповнень, в пошуку треба набрати Ant video Downloader або FlashGot, а потім натиснути Додати. Все, тепер після перезавантаження в правому нижньому куті з`явиться меню програми по завантаженню та перегляду відео.

програми

Щоб завантажити відео з однокласників, програма допоможе. На сьогоднішній день в інтернеті можна знайти величезну кількість пропозицій. Відомі програми lovimusic, VK Music, RealPlayer і інші. Багато з них мають досить зрозумілий інтерфейс, і простому обивателю не складе особливих труднощів навчитися робити це.



Безсумнівною перевагою програм для скачування відео з однокласників є швидкість. Спочатку, для того, щоб її скачати і встановити на свій комп`ютер, доведеться трохи повозитися. Зате потім ваші старання окупляться з лишком, і ви зможете качати відео в великих кількостях.

Тепер можна насолоджуватися переглядом улюблених відео на своєму комп`ютері, а при нагоді і демонструвати їх своїм друзям і близьким. Приємного перегляду!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!