» » » Як розтягнути відео?

Як розтягнути відео?

Як розтягнути відео?

Flash Player є універсальним додатком для відтворення відео. Це безкоштовний додаток, яке дозволяє переглядати сайти з динамічним вмістом, грати в ігри і дивитися відео.

Розтягуємо flash відео на весь екран

Останнім часом Flash Player отримав величезну популярність серед користувачів Інтернету, так як застосовується для перегляду відео на багатьох сайтах і соціальних мережах. Наприклад, щоб подивитися відео на YouTube, необхідний swf-файл, а щоб переглянути цей файл знадобиться Flash Player. Flash Player дозволяє переглядати flash файли в форматі swf. Цей плеєр поставляється безкоштовно і встановлюється в браузер, що допомагає вам переглядати будь-які флеш-ролики в Інтернеті. Ви можете вільно налаштовувати плеєр під себе. У плеєрі є безліч різних налаштувань, наприклад таких, як розтягнути відео та інші. Ці настройки дозволяють зробити використання плеєра якомога зручнішим для користувача.

Flash відео зараз дуже популярно в мережі Інтернет. Його використовують на найрізноманітніших ресурсах в мережі. Дуже часто відео має невеликий розмір, що ускладнює його перегляд на екрані комп`ютера або ноутбука. При перегляді flash-відео в мережі ви можете активувати опцію Full-Screen, щоб розтягнути відео на весь екран.



Якщо ви переглядаєте відео в відеопрогравачі на своєму комп`ютері, то ви можете в настройках відеоплеєра задати необхідний формат, наприклад, 11: 9, 4: 3 і т. Д., Відображення відео. У вас також є можливість переглядати відео на весь екран. Щоб розтягнути відео на весь екран досить включити в настройках відеоплеєра опцію Full-Screen.

Способи розтягування відео

При перегляді абсолютно будь-якого відео за допомогою браузера в мережі Інтернет або на власному комп`ютері через будь-якої плеєр, ви завжди можете скористатися опцією включення повноекранного режиму перегляду відео. До багатьох відео плеєри вбудовані функції зміни масштабу за допомогою введення розмірів формату відео. Найпростішим способом, як розтягнути відео на весь екран, є подвійне клацання по відео. Щоб вийти з повноекранного режиму вам досить знову двічі клацнути мишкою по відео. Така можливість доступна практично в усіх відеоплеєра.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!