» » » Як качати з контакту?

Як качати з контакту?

Як качати з контакту?

Соціальна мережа Вконтакте зберігає в собі грандіозну медіатеку. Завдяки цьому користувачі соціальної мережі мають можливість прослухати будь-яку композицію і подивитися відео будь-якого жанру. Навіть рідкісні записи, які практично неможливо знайти на просторах інтернету, є в соціальній мережі Вконтакте. Тому користувачі часто задаються питаннями: «як качати музику з контакту?», «Як качати з контакту відео?».

Для того, щоб завантажити музику або відео, існує безліч способів, починаючи від рядка коду, що вставляється у вікно браузера або спеціального сервісу для скачування, закінчуючи безкоштовними незалежними програмами, які не потребують використання браузера.

Також в інтернеті є величезна кількість онлайн сервісів призначених для скачування з соціальної мережі Вконтакте. Наприклад, videosaver.ru, який вимагає вставки адреси відео в спеціальну рядок. Але цей сервіс може здатися незручним, тому що доводиться переходити на іншу сторінку. Набагато краще використовувати перевірені програми: vksaver, vklife, lovivkontakte і т.д.

програма vksaver

Завдяки цій програмі ви дізнаєтеся, як качати з контакту безкоштовно. Vksaver використовується в якості плагіна для браузера. Після того, як ви встановите цю програму, на сайті Вконтакте з`явиться кнопка скачати (save), яка буде знаходитися трохи нижче аудіо- або відеоплеєра.

Єдиний мінус плагіна полягає в тому, що при скачуванні вас автоматично відправляють на сайт програми.

Посилання, перейшовши по якій можна скачати програму vksaver: https://vksaver-besplatno.ru/

програма lovivkontakte

Лови в контакті так само, як і vksaver - це плагін для браузера. Правда відрізняється він тим, що кнопка «скачати» з`являється всюди, де є аудіо- або відеозапис: на стіні, в розділі аудіозаписів, відеозаписів і т.д. Крім того програма лови в контакті має функцію оповіщення про нові повідомлення від ваших друзів. Мінус цієї програми полягає в тому, що при нововведення на сайті Вконтакте потрібно її оновлення.



Посилання, перейшовши по якій можна скачати програму лови в контакті: https://lovivkontakte.ru/

додаток vklife

Як качати фільми і музику з контакту? Безкоштовний додаток vklife не вимагає запуску браузера, тому що є самостійним додатком. Програма представлена у вигляді браузера, в якому можна бродити по Вконтакте. Справа браузера є панель, що відображає доступні для скачування аудіо- та відеозаписи.

За допомогою цієї програми завантажувати відео в якості HD можна і з таких сайтів, як YouTube.com, Mail.ru.



У браузері доступні також функції невидимки, додавання картинок на стіну, вбудований аудіоплеєр і ін.

Недолік програми полягає в тому, що її використання багатьом може здатися незручним.

Посилання, перейшовши по якій можна завантажити додаток vklife: https://vklife.ru/

програма vkmusic

Ця програма є абсолютно безкоштовною і дозволяє скачувати музику з соціальної мережі Вконтакте. Робота її досить проста: в програму необхідно ввести ключові слова, за якими буде здійснюватися пошук, після цього вам запропонують результати пошуку, від вас в свою чергу потрібно відзначити потрібний файл і натиснути кнопку «скачати».

Дана програма має масу достоїнств. Наприклад, підтримка скачування з таких сервісів, як RuTube, YouTube, Mail, RedTube. Також програма має значний список мультфільмів, який періодично оновлюється. У списку міститься більше 3000 вітчизняних мультфільмів в flv і avi якості і понад 400 зарубіжних мультсеріалів. Онлайн-плеєр програми дуже зручний в користуванні. Перевага vkmusic в тому, що при пошуку композиції, програма автоматично приховує повторення. Але крім переваг є і недоліки: необхідність введення логіна і пароля, відсутність прослуховування файлу при його пошуку.

Посилання, перейшовши по якій можна скачати програму vkmusic: vkmusic.citynov.ru

Як качати з контакту пісню

Програма vkontakte-dj

Дана програма відома зручним інтерфейсом і створена для меломанів, регулярно викачують музику з соціальної мережі Вконтакте. Vkontakte-dj має дві функції: скачування і прослуховування музичних композицій.

Чому користувачі так люблять vkontakte-dj? Вся справа в тому, що ця програма дозволяє здійснювати масове скачування аудіофайлів у вигляді цілих альбомів.

Які недоліки програми vkontakte-dj? Програма вибирає шлях для скачування автоматично, а це заважає сортування музики за різними жанрами. Також існує ліцензійну угоду, завдяки якому vkontakte-dj має доступ до вашого паролю.

Посилання, перейшовши по якій можна скачати програму vkontakte-dj: https://vkontakte.dj/



Увага, тільки СЬОГОДНІ!