» » » Як читати чужі повідомлення вконтакте?

Як читати чужі повідомлення вконтакте?

Як читати чужі повідомлення Вконтакте?

У соціальній мережі Вконтакте користувачі можуть призначати приватність для різних областей своєї персональної сторінки або вибирати конкретних друзів зі списку, які не зможуть переглядати будь-які з їх даних. Розділ з особистими повідомленнями є приватним і видно лише господареві аккаунта апріорі. Тобто читати чужі повідомлення вконтакте неможливо, це не передбачено правилами і настройками соціальної мережі.

Робимо логічний висновок, що перегляд чужих повідомлень вконтакте можливий лише тоді, коли Ви знаєте e-mail і пароль певного користувача і можете зайти за нього в соціальну мережу. А можливість дізнатися e-mail і пароль людини існує!

Як читати чужі повідомлення Вконтакте

  1. Ви повинні так акуратно встановити людині на комп`ютер програму клавіатурний шпигун (key logger), щоб він цього не помітив. Така програма буде надсилати повідомлення на вказаний e-mail про те, що вводив на клавіатурі ця людина.
  2. Інший варіант простіше - запросіть цікавить вас людини до себе додому. У Вас на комп`ютері вже повинен бути встановлений клавіатурний шпигун. Тепер Вам необхідно зробити так, щоб людина авторизуватися в контакті з Вашого комп`ютера.

Ці два способи гарантують Вам можливість читати чужі повідомлення вконтакте безкоштовно. Розберемося в них детальніше ...

Перегляд чужих повідомлень вконтакте за допомогою клавіатурного шпигуна

Клавіатурний шпигун або кейлоггер є програмним забезпеченням, яке реєструє будь-яке натиснення клавіші на клавіатурі комп`ютера, де він встановлений. За допомогою нього будуть зафіксовані натискання клавіш клавіатури, мишки і дата з часом.

Пам`ятайте, що коли Ви будете встановлювати кейлоггер на чужому комп`ютері без його відома, це буде вважатися несанкціонованим застосуванням програми.



Клавіатурний шпигун дозволяє легко зламати сторінку Вконтакті і прочитати чужі повідомлення. Для початку встановіть безкоштовну і просту в управлінні програму, завантажити програму можна тут: Keylogger.zip (567 Кб). Після установки програма автоматично запускається. Вам залишається поставити галочки на:

  • "Start program in hidden mode ...", щоб цей клавіатурний шпигун був прихований від користувача.
  • "Hide at start menu", щоб іконки програми теж були приховані.
  • "Web navigation record ...", щоб стежити за відвідуваними сайтами.

Після всього цього натисніть на «Apply Spy »і дайте відповідь« yes ». Тепер значки програми заховані. Щоб подивитися результат роботи програми, натискаєте Ctrl + Shift + Alt + U, і програма розгортається з прихованого режиму.

Щоб читати чужі повідомлення Вконтакте, дізнаємося пароль ... Вибираємо дату і натискаємо на «Keystrokes Clipboard ». Відкривається блокнот, в якому шукаємо (Ctrl + F) сайт vkontakte.ru або ім`я користувача. Там же Ви побачите пароль!

Щоб читати чужі повідомлення Вконтакте, дізнаємося пароль ... Вибираємо дату і натискаємо на «Keystrokes Clipboard ». Відкривається блокнот, в якому шукаємо (Ctrl + F) сайт vkontakte.ru або ім`я користувача. Там же Ви побачите пароль!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!