» » » Як зламати сторінку в контакті?

Як зламати сторінку в контакті?

Напевно, кожному з нас хоча б раз хотілося зламати чужу сторінку в контакті. Є кілька нехитрих способів, як це можна зробити.

Велика частина з них ґрунтується просто на спостереженні за поведінкою людини і знанні його психології. Перш ніж це робити, подумайте про те, наскільки Вам це потрібно і про те, що наступного разу це можуть зробити з Вами. Кожна людина має право на своє особисте життя.

Слід додати, що за порушення таємниці листування в російському кримінальному законодавстві є стаття, яка передбачає реальний строк позбавлення волі.

способи злому



На сьогоднішній день таких способів більше п`ятнадцяти, наведу деякі з них. Отже, ось кілька способів:

  1. Ви можете роздобути cookies людини, сторінку якого ви хочете зламати в контакті. Сookies - це папка, яку створює веб-сайт на особистому комп`ютері. У ній зберігається деяка інформація, наприклад, будь-які настройки, які відвідувач зробив, перебуваючи на цьому сайті, а також логіни і паролі. Цей спосіб зі стовідсотковою гарантією, якщо ви, звичайно, дізнаєтеся cookies.
  2. В основному, у всіх людей паролі в електронній пошті, в іграх, скайпі, асьці, на найбільш відвідуваному сайті і на самому комп`ютері збігаються.
  3. Можна дізнатися пароль від електронної адреси. В даному випадку зламати безкоштовно сторінку в контакті можна, натиснувши на сторінці "відновити пароль". Відновлений пароль прийде на електронну адресу.
  4. Наступний спосіб називається фішингом. Суть його в тому, що Ви створюєте сайт, схожий на сайт «ВКонтакте». Якщо пощастить, то ваш "підопічний" переплутає сайт з Вашим і залишить там свій пароль.
  5. Як в контакті зламати сторінку одного? Якщо Ви точно знаєте, що у нього пароль однаковий скрізь, то ви можете розмістити в мережі форум на улюблену його тему. Можливо, він зареєструється там і залишить свій пароль.
  6. Часто люди придумують собі паролі, що складаються з чисел дати народження, кличок тварин, свого зміненого імені та прізвища і так далі. Подумайте, який пароль міг би встановити та людина, яку ви маєте намір зламати. Може бути, відповідь на поверхні.
  7. Віруси. Потрібно, щоб людина підхопила сильний вірус, краще троян. Після потрапляння вірусу на комп`ютер, він активізується, краде необхідні паролі і відправляє їх зломщикові. Зломщики і хакери щодня вигадують нові способи злому сторінок, вони створюють аналогічні сайти і розсилають оповіщення від адміністрації з проханням реєструватися двічі для поліпшення сервісу. Також можете зробити і Ви, якщо поставили за мету зламати сторінку в контакті.

Скрипти і програми



Як зламати сторінку в контакті за допомогою скриптів? Спочатку необхідно роздобути скрипти, які допоможуть зламати сайт. Скрипт # Perl якраз підходить для злому контакту. Він ще недостатньо добре розроблений, однак за допомогою нього можна перебирати контактні паролі і знайти серед них потрібний. Також в текстовому файлі passl.txt можна знайти базу паролів від контакту. Її можна пошукати в Інтернеті. Можна знайти і інші скрипти, варто тільки пошукати.

Існують також спеціальні програми, які дозволяють зламати ту чи іншу сторінку або подивитися закриту сторінку. Наприклад, програма Vkracker допоможе змінити дані користувача і прочитати чужі повідомлення Вконтакте.

кейлогери

Ще один цікавий спосіб злому - використання кейлогерів. Кейлогери - це спеціальні апаратні пристрої або програми, які можуть відстежувати всі натискання клавіш на клавіатурі, а також натискання клавіш миші і дату натискання. Ці дані вони реєструють, зберігають в окремий файл, яким потім заволодіває зловмисник. Вам потрібно лише роздобути найбільш підходящий, встановити його, а всю потрібну інформацію він збереже самостійно.

Тепер Ви знаєте, як зламати сторінку в контакті. Зробити це можна по-різному, але мета цих дій одна і вона незаконна! Таким чином Ви вторгаєтеся в особисту інформацію іншої людини і можете понести за це покарання. Сто раз подумайте, перш ніж намагатися зламати чиюсь сторінку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!