» » » Що робити, якщо зламали «вконтакте»?

Що робити, якщо зламали «вконтакте»?

Що робити, якщо зламали «Вконтакте»?

Якщо вам кажуть, що ви були онлайн, хоча вас там не було, ваші друзі отримують від вас повідомлення, фотографії та посилання, які ви не відправляли, повідомлення, які ви ще не встигли прочитати, вже прочитані, - значить, сторінку зламали. Зловмисники дізналися ваш пароль і тепер безперешкодно заходять на вашу сторінку. Зламали сторінку вконтакте, що робити?

варіанти дій

Ви були в контакті кілька хвилин і пішли, а вам кажуть, що ви були онлайн.

Перевірте це напевно. Зателефонуйте друзями, зайдіть в мережу і вийдіть через пару хвилин. Нехай вони скажуть, скільки часу після цього ви були онлайн. Зауважу, що, якщо ви виходите, не натискаючи кнопку «Вихід», то ви будете «висіти» онлайн ще хвилин п`ятнадцять.

Якщо через п`ятнадцять хвилин ви все ще там, то хулігани зламали пароль вконтакте. Що робити? Терміново зайдіть в мережу і змініть пароль на новий.

Ваші друзі і знайомі кажуть про те, що отримують від вас повідомлення та іншу інформацію, яку ви не відправляли. Це напевно говорить про те, що ваш аккаунт вконтакте зламали. Що робити? Терміново міняйте пароль, нехай ваші друзі і знайомі позначають ці повідомлення як «спам», обов`язково оновіть антивірус на комп`ютері.



Ви стали помічати, що повідомлення, які ви не встигли прочитати, вже помічені, як прочитані. Прочитані повідомлення не виділені в історії переписки. Якщо вони прочитані, то в нумерації повідомлень їх не буде. Ця ознака також говорить про те, що вашу сторінку в контакті зламали. Що робити в такій ситуації? Почніть зі зміни пароля і міняйте його частіше, наприклад, раз на тиждень. І не пишіть в мережі нічого дуже особистого і важливого. Тим більше, не давайте нікому ніяких консультацій по своїй професійній діяльності, не обговорюйте керівника.

Користувачі, з якими ви спілкувалися, помічають, що ви стали по-іншому себе вести в мережі. Залишаєте коментарі до фотографій, які раніше б ніколи не написали, надсилаєте відео, яке не відповідає вашому стилю і способу життя. Загалом, робите такі речі, яких ніхто від вас не чекає. Це вірна ознака злому. За вас все це робить хтось інший.

Якщо вас зламали, швидше за все, ви не зможете зайти на свою сторінку. В цьому випадку можна відновити пароль. Також негайно змініть адресу і пароль електронної пошти, до якої прив`язана сторінка і пароль сторінки в контакті. Чим складніше пароль, тим складніше його зламати. Комп`ютер бажано перевірити на наявність вірусів за допомогою будь-якої антивірусної програми.

Зламали сторінку вконтакте, що робити, коли навіть увійти на неї не можна, тому що хтось не тільки заволодів вашим паролем, а й змінив його і тепер творить з вашої сторінкою все, що забажає? Швидше біжіть до одного, виходьте в контакт з його аккаунта і тисніть на розділ «Допомога», який розташований у верхньому правому куті сайту. Перед Вами випаде спеціальний рядок, в якій потрібно буде коротко описати свою проблему. У вашому випадку можна написати «зламали сторінку». Введіть ці слова в рядок, система сама видасть найбільш підходящі по вашому запиту рекомендації. Уважно вивчіть їх і дотримуйтесь зазначених інструкцій.

Такі варіанти дій в разі злому сторінки вконтакте. Щоб захистити себе від непотрібних, але можливих проблем, почастіше міняйте пароль. Пароль повинен бути складним і некороткий. При створенні нового пароля користуйтеся цифрами, буквами і знаками одночасно. Також стежте за своєю антивірусною програмою, вона повинна бути сильною і максимально оновленої.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!