» » » Як переслати повідомлення?

Як переслати повідомлення?

Як переслати повідомлення?

Інший раз виникає потреба переслати то, або інше повідомлення комусь зі своїх друзів у соціальній мережі. Звичайно ж, можна просто скопіювати повідомлення, і переслати потрібній людині, але це не особливо зручно. Крім того, не завжди, виходить, коректно скопіювати потрібний повідомлення. А тому, досить часто, розробники соціальних мереж передбачають цю функцію, але, через, не завжди, зручного інтерфейсу, деякі функції дуже важко знайти, і як наслідок, важко ними скористатися.

Розглянемо кілька соціальних мереж: Вконтакте і Однокласники. Чи можливо, в даних соціальних мережах пересилати повідомлення своїм друзям і знайомим, і якщо можливо, то, як переслати повідомлення?

Пересилання повідомлення Вконтакте

Спочатку поговоримо про соціальну мережу Вконтакте. Сьогодні, вона є досить популярною. Вконтакте передбачено безліч різних функцій, пов`язаних з особистими діалогами. Як переслати повідомлення Вконтакте? Почнемо з того, що переслати повідомлення своїм друзям в даній соціальній мережі можливо. Для цього необхідно виділити потрібний повідомлення. Щоб виділити повідомлення досить просто клацнути по ньому правою клавішею мишки. Після цього, поруч із повідомленням активується галочка, а, зверху, над діалоговим вікном, кілька варіантів дій, які можна провести з виділеним повідомленням. Можна додавати відразу кілька повідомлень. Після відбору потрібних повідомлень, вибираємо функцію «Переслати» у верхньому рядку над діалоговим вікном. Потім, повинен з`явитися список з людьми, що складаються в списки ваших друзів, з яких ви можете вибрати 1-го, або кілька осіб, яким і будуть відправлені необхідні повідомлення.

Пересилання повідомлення в Одноклассниках



Однокласники - є не менш популярною соціальною мережею. У ній, також, як і в інших соціальних мережах, є безліч різних функцій. Але чи можна там пересилати повідомлення? І як переслати повідомлення в Одноклассниках, якщо це, можливо?

На жаль, але в Одноклассниках опція не відсутній. Все, що ви можете зробити, так це спробувати скопіювати повідомлення, і відправити його як власне своєму другові. Правда, ще ви можете додати співрозмовника, в уже існуючий діалог.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!