» » » Як відправити ммс на телефон?

Як відправити ммс на телефон?

Як відправити ММС на телефон?

ММС - це мультимедійне повідомлення, за допомогою якого можна відправляти картинки, фотознімки, мелодії і відеофайли за допомогою стільникового зв`язку. Якщо ви хочете дізнатися, як відправити ММС на телефон, вам необхідно вивчити наші рекомендації.

Відправка ММС

Надіслати ММС на телефон можна кількома способами:

  • з телефона;
  • з комп`ютера;
  • зі смартфона.

Телефон

Якщо ви хочете з одного телефону направити ММС, то потрібно активувати профіль ММС. Для відправки даного повідомлення ваш апарат повинен підтримувати передачу даних за допомогою GPRS і мати функцію ММС.

Варіант 1

Якщо ви плануєте облямувати ММС, то цю функцію необхідно активувати на вашому телефоні. Зверніться до свого оператора і дізнайтеся назву з`єднання, точку доступу, адреса протоколу і інші параметри, які він може вам повідомити. Після цього:

  1. Виберіть вкладку «Повідомлення» - «Створити нове повідомлення» - «Мультимедійне повідомлення».
  2. Додайте фото або відео, коментар і відправте повідомлення.

Варіант 2

Існує більш простий спосіб відправки ММС з телефону. Вам необхідно відкрити фото або відео і в контекстному меню вибрати «Відправити» - «Через ММС».

комп`ютер



З комп`ютера також можна швидко відправляти ММС-повідомлення. В даному випадку можна скористатися послугами спеціальних сайтів, таких як otpravka-sms.com. Тут необхідно ввести своє повідомлення, додати Вас файл, і воно буде відправлено на потрібний вам номер. Таким чином можна відправити повідомлення через інтернет на телефон абонента будь-якого оператора.

Крім того, оператори стільникового зв`язку також пропонують варіанти відправки ММС через Інтернет за допомогою своїх сайтів. Наприклад, якщо ви є абонентом мережі МТС, то вам необхідно зайти на офіційний сайт компанії mts.ru і перейти у вкладку «Надіслати SMS / MMS». Там вам запропонують завантажити спеціальну програму, за допомогою якої ви зможете відправляти різні повідомлення абонентам мережі МТС. Завантаживши програму, її необхідно зареєструвати. Для цього відправте зателефонуйте на номер * 111 * 31 #, і у відповідь ви отримаєте повідомлення з кодом, який необхідний для активації.



Також відправити ММС можна прямо з сайту оператора.

Інші варіанти відправки ММС з комп`ютера читайте в статті Як з комп`ютера відправити ММС на телефон.

смартфон

Якщо ви володієте смартфоном, то ви можете відправляти ММС різними способами.

Повідомлення

Перейдіть у вкладку створення нового повідомлення і виберіть «Надіслати ММС». Після цього додайте ваш файл і напишіть повідомлення.

Галерея

Перейдіть в галерею ваших знімків і виберіть один з них. Натисніть на стрілку в нижньому лівому меню і в вкладці натисніть "Відправити по ММС». Таким чином картинка або відео прикріпиться до повідомлення, а вам залишиться тільки вказати адресата і текст повідомлення.

Камера

Відправити по ММС можна і знімки з фотокамери. Для цього зробіть знімок і натисніть на мініатюрне його зображення. Перед вами відкриється знімок, який можна відправити описаним вище способом.

Чому не відкривається ММС?

Існує кілька варіантів:

  • переповнена пам`ять карти;
  • телефон не підтримує прийом ММС (в такому випадку можна відкрити повідомлення на сайті оператора);
  • ММС прийшло в повному обсязі (тобто збій мережі).


Увага, тільки СЬОГОДНІ!