» » » Як відправити смс на мтс?

Як відправити смс на мтс?

Як відправити СМС на МТС?

Якщо на рахунку вашого мобільного телефону немає коштів, то є можливість відправки SMS-повідомлення з офіційного сайту МТС або ж прямо зі свого комп`ютера. При цьому і користування спеціальною програмою, і відправка будуть повністю безкоштовні. Ми докладно розповімо, як відправити СМС на МТС безкоштовно.

Відправка СМС

  • Відкрити сайт оператора МТС. Відбувається вхід на головну сторінку. У правій частині знаходиться пункт "Відправити SMS / MMS". На нього потрібно клікнути. У формі потрібно вказати номер мобільного телефону, після цього номер абонента, якому необхідно відправити повідомлення. Потім потрібно набрати текст, максимум 140 символів. Натиснути кнопку "Далі". Система повинна надіслати код підтвердження. Його потрібно ввести в поле і завершити відправку повідомлення.
  • Для того щоб здійснити відправку SMS з комп`ютера, потрібно клікнути на графу, яка розташована на тій же сторінці зліва. Називається вона "Розширені можливості відправки". Далі потрібно перейти до послуги SMS / MMS з комп`ютера. З її допомогою можна зробити швидку відправку не тільки SMS, але і MMS-повідомлень з комп`ютера або ноутбука. Щоб нею скористатися, потрібно завантажити програму з офіційного сайту оператора і встановити її на свій пристрій.
  • Тепер програму необхідно зареєструвати. Потрібно її запустити і у вікні, вказати номер мобільного телефону. Далі на телефоні набирається USSD - запит * 111 * 31 # і натискається кнопка виклику. Відправлення буде безкоштовна. Далі потрібно дочекатися коду, який прийде в повідомленні, і натиснути "Далі". Слід звернути увагу на те, що номер повинен починатися з +7. Якщо реєстрація пройдена успішно, з`явиться відповідне повідомлення.
  • Тепер програмою можна користуватися вільно. Вибирається пункт "Нове SMS" і вказується одержувач повідомлення. Номер відправника проставляється автоматично. Водиться потрібний текст і натискається напис "Відправити". Після цього можна побачити, який статус у відправляється.


Тепер ви знаєте про те, як відправити СМС на МТС. Сподіваємося, що наша стаття допомогла вам.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!