» » » Як відправити маячок з білайну?

Як відправити маячок з білайну?

Як відправити маячок з Білайну?

Коли на рахунку мобільного телефону немає коштів, починаєш замислюватися, як відправити маячок з Білайну. Іншими словами, яким чином донести до людини на тому кінці дроту інформацію про те, що у тебе немає грошей, але тобі дуже потрібно з ним поговорити. Добре, що оператор стільникового зв`язку придумав такий метод зв`язку. Тепер у разі надзвичайної ситуації кожен може зв`язатися з потрібною людиною.

Щоб відправити маячок з Білайну, потрібно набрати * 144 * номер абонента # і викликати. Наприклад, * 144 * 89012345678 #. Послуга безкоштовна. На вказаний номер прийде повідомлення: «Абонент 89 ....... (Ваш номер) просить вас передзвонити йому». Вам прийде повідомлення: «Ваша прохання передзвонити отримана (не отримується)». Послуга доступна навіть при мінусових або нульовому балансі. Безкоштовно маячок можна відправити 3 рази на добу.

Якщо людина рідко читає повідомлення на своєму телефоні, то можна зателефонувати за рахунок співрозмовника, набравши 05050номер абонента і натиснувши кнопку виклику. Наприклад, 0505089012435678. Ця послуга також безкоштовна і доступна при нульовому і мінусовому балансі, але скористатися нею можна тільки в разі, якщо ви телефонуєте на білайнівським номер. Абонент на тому кінці дроту буде попереджений про те, що дзвінок проводиться за його рахунок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!