» » » Як з мегафона на мегафон перевести гроші?

Як з мегафона на мегафон перевести гроші?

Як з Мегафона на Мегафон перевести гроші?

Оператори стільникового зв`язку постійно пропонують нам нові послуги, які роблять використання мобільних сервісів простим, зручним, швидким і незамінним. Одним з таких "бонусів" стала послуга «Мобільний переклад». З її допомогою стало можливо перевести гроші зі свого рахунку на рахунок іншого абонента і таким чином поповнити його баланс. Т. е. Тепер відпала необхідність при мінусових балансі бігти до терміналів оплати. Тепер все можна зробити, не здійснюючи зайвих рухів тіла.

Як з Мегафона на Мегафон перевести гроші?

Дана послуга доступна фізичним особам на всіх тарифних планах, і до неї не потрібно додатково підключатися і платити абонентську плату. Все що вам потрібно, це набрати на своєму мобільному телефоні наступну команду: * 133 * сума платежу * номер абонента # і натиснути кнопку виклику. Т. е якщо ви хочете відправити 200 рублів, на телефон +79210123456, то вам потрібно набрати * 133 * 200 * 9210123456 # і натиснути кнопку виклику.

Номер отримувача можна писати як +7 або 8 на початку, так і без них, наприклад, просто 9210123456. Якщо запит був складено правильно, то ви отримаєте смс, яке підтверджує, що гроші успішно переведені. Якщо ви допустили помилку в запиті, то вам також прийде смс, в якому пояснюється, що саме ви зробили не так.

Вартість послуги



Якщо і відправник, і одержувач є абонентами однієї філії Мегафон, то вартість «Мобільного перекладу», становитиме 5 рублів за кожний переказ. Якщо ж відправником є абонент Мегафон, а одержувач відноситься до іншого філії або є власником іншого мобільного оператора, то відправник буде оплачувати комісію в розмірі від 2 до 6% від загальної суми переказу в залежності від оператора одержувача. Всі витрати по оплаті даної послуги бере на себе той, хто відправляє гроші.

Ось такий простий відповідь, ми змогли дати на питання: як з Мегафона на Мегафон перевести гроші. Тепер, ви знаєте як допомогти близьким, у яких закінчилися гроші на телефоні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!