» » » Як перекинути гроші з телефону на телефон?

Як перекинути гроші з телефону на телефон?

Як перекинути гроші з телефону на телефон?

У життєвих ситуаціях, коли баланс мобільного телефону виявляється на нулі, корисно знати команди телефонних операторів, що дозволяють перекинути гроші з телефону на телефон. Щоб ви могли уникнути незручних моментів, пов`язаних з відсутністю грошей на рахунку, в статті зібрані коди даних послуг.

Переказ грошей всередині мережі МТС

Процедура переведення грошей з одного балансу на інший досить проста:

  1. Набираєте * 112 * номер мобільника, куди переводите гроші (підтримується як 10-значний, так і 11-значний формат вводу з 7-кою або 8-кою) * сума переказу # кнопка виклику.
  2. Чекаєте повідомлення від оператора з кодом підтвердження.
  3. Вводите отримані цифри по схемі: * 112 * отриманий код # виклик.

Про розміри платежу і регулярних поповненнях можна дізнатися зі статті: Як з МТС на МТС перекинути гроші.

Мегафон: переказ грошей з телефону на телефон



Команда послуги грошового переказу в Мегафоні виглядає так: * 133 * сума до перекладу * номер одержувача (можна вводити або з префіксом 7 або 8, або в 10-значному форматі) # дзвінок. З приводу комісії, переказу грошей на інших операторів і обмеженнях читайте в статті: Як з Мегафона на Мегафон перевести гроші

Білайн: поповнення балансу одного

Заявка на мобільний переклад в Білайні відправляється за допомогою такої команди: * 145 * мобільний номер абонента * сума перерахування # виклик. Послуга підтримує лише 10-значний формат введення номера. Ознайомитися з обмеженнями і додатковими функціями послуги можна за допомогою статті: Як з «Білайну» на «Білайн» перекинути гроші.

Мобільний переклад в Теле2

Код послуги аналогічний оператору Білайн: * 145 * номер телефону одержувача * сума відправки # кнопка виклику. Номер необхідно вводити в 11-значному форматі з префіксом 7 або 8, але без знака "+". З усіма тонкощами використання послуги можна ознайомитися в статті: Як з Теле2 на Теле2 перевести гроші.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!