» » » Як зняти готівку з телефону?

Як зняти готівку з телефону?

Як зняти готівку з телефону?

Часто виникають ситуації, коли необхідно перевести в готівку гроші з рахунку на мобільному телефоні. Як це можна зробити? Пропонуємо два варіанти - через систему Юністрім або QIWI.

Юністрім

При використанні Юністрім все досить просто. Схема дій приблизно однакова у всіх операторів. Спочатку потрібно перевести гроші в пункт видачі Юністрім - уточніть адреси подібних в вашому населеному пункті. Там ви зможете отримати готівку. Звертатися можна в будь-який доступний вам пункт.

Щоб замовити переклад з Мегафон, Білайн або МТС (в рублях), ви повинні відправити на номер 3116 повідомлення з текстом: "uni Сума переказу Дані одержувача". Наприклад, смс може мати вигляд: "uni 700 Ілюшина Тетяна Петрівна".

Якщо гроші виводите в доларах, можна скористатися номером 7878. Текст повідомлення в цьому випадку: "uni Дані відправника Номер паспорта відправника Дані одержувача Сума переказу".



Перекладати можна від 100 до 14000 рублів. Комісія при перекладі з Росії - 2,9 відсотка, її знімають з телефону разом із сумою переказу.

QIWI

Також вивести гроші можна за допомогою платіжної системи QIWI. Потрібно зареєструвати на свій номер рахунок у системі, а на нього переводити гроші з мобільного. У Білайн така послуга недоступна. При перекладі з номера Мегафон комісії немає, якщо виводити з МТС, комісія - 9,90 відсотків.

на сайті QIWI авторизуйтесь і виберіть опцію "Поповнити гаманець", потім - "Онлайн", і знайдіть у списку свого оператора. Виберіть, заповніть форму, після чого гроші будуть зараховані на рахунок. Потім вивести готівку з рахунку QIWI можна на банківський рахунок або карту або відправити за системою грошових переказів.

Інші доступні способи вивести кошти можна знайти в статті Як перевести в готівку гроші з телефону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!