» » » Як зняти гроші з мтс?

Як зняти гроші з мтс?

Як зняти гроші з МТС?

Ситуації бувають різні і іноді дуже корисно знати, як зняти гроші з карти МТС, одного разу це може стати в нагоді вам або комусь із ваших друзів і близьких. Поспішаємо вас порадувати - з МТС можна зняти гроші, однозначно. Давайте дізнаємося, як це зробити.

Qiwi

Для виведення грошових коштів з рахунку мобільного телефону МТС вам потрібно зареєструватися в платежів системі Qiwi. Процедура реєстрації досить проста. Від вас буде потрібно:

  • номер вашого мобільного телефону МТС,
  • Адреса електронної пошти.

Після завершення процедури реєстрації вам стануть доступні всі послуги, що надаються Qiwi-гаманцем, в тому числі ви зможете зняти гроші з МТС.



Нас цікавить розділ, під назвою «висновок готівки». Потрібно враховувати, що процедуру щодо зняття коштів з рахунку мобільного телефону можливо провести лише через банки, які співпрацюють з компанією МТС. Також є ліміт на висновок - це не більше 15000 рублів на добу. Насправді, процедура не так вже й складна. У розділі «висновок готівки» потрібно вибрати відповідний вам банк і поповнити свій особовий рахунок або рахунок пластикової карти, підтвердити операцію за допомогою спеціального коду, який ви отримаєте на свій мобільний апарат. Гроші зараховуються від 15 хвилин, комісія різниться в залежності від банків, поряд з платежем буде інформація про комісії.

офіс МТС

Також існує й інший варіант. Якщо раптом ви з яких-небудь причин, не бажаєте більше користуватися послугами, що надаються компанією МТС, ви маєте повне право отримати решту з рахунку готівкою. Для цього буде потрібно звернутися в офіс компанії МТС, написати відповідну заяву на розірвання договору і через місяць або два можна зняти гроші зі свого номера мтс. Але цей спосіб майже нікому не підходить, тому як шукаючи відповіді на питання, як зняти гроші з мтс, людина зовсім не хоче розривати договір з компанією, він просто хоче отримати надлишок коштів з рахунку. Для отримання цих коштів вам знадобиться паспорт абонента, на якого оформлялася сім-карта, тобто, якщо сім-карта оформлена не на вас, то з собою потрібно привести ще і людини, який є власником номера за документами.

Також кошти зазвичай залишаються в кінці місяця на телефоні, який оплачує роботодавець, тому другий спосіб з блокуванням сім-карти не підходить. Але не варто забувати, що всі операції з рахунком мобільного телефону буде видно в роздруківці докладного рахунку за місяць, але якщо для вас це не є смертельним вироком, то кращий варіант - це qiwi-гаманець. Це і низькі процентні ставки за послуги системи, і співпраця з безліччю банків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!