» » » Як зняти гроші з теле2?

Як зняти гроші з теле2?

Як зняти гроші з Теле2?

Оператор Теле2 є одним з найпопулярніших в Росії і СНД. І, як і в випадку інших операторів, іноді користувачеві необхідно вивести гроші зі свого рахунку. Деякі абоненти навіть використовують свій особистий рахунок на телефоні в якості резерву. Тому ми вирішили дати інструкції, які дозволять розібратися, як зняти гроші з Теле2.

Виведення коштів з рахунку Теле2

Існує три способи того, як вивести гроші зі свого рахунку.

  1. Перший спосіб передбачає, що номер телефону належить особисто вам. Ви можете в такому випадку відвідати офіс обслуговування і пред`явити свій паспорт, а також чек і реквізити свого банківського рахунку, щоб отримати гроші. Вам достатньо буде написати заяву, і протягом 60 днів ви отримаєте свої гроші назад. Правда, слід зазначити, що протягом цього періоду вам не можна буде витрачати гроші на рахунку свого телефону.
  2. Другий спосіб передбачає використання ваших коштів для віртуальних покупок. Ви можете підключити безкоштовну віртуальну карту. Підключення не займе більше п`яти хвилин, необхідно лише дотримуватися інструкції на сайті. Далі вам можна буде не тільки здійснювати покупки, але і перевести електронні гроші на такі системи, як Webmoney, Яндекс.Деньги, а також банківську картку.
  3. Третій спосіб передбачає розірвання договору з Теле2. Вам знову ж потрібно буде приїхати в офіс обслуговування і написати заяву про одностороннє розірвання договору. Після того як договір буде розірвано, ви зможете вивести гроші з Теле2 на банківську картку.

Однак якщо ваші гроші були отримані у вигляді бонусів або ж перекладом від іншого користувача Теле2, то оператор має право відмовити вам у переведенні в готівку коштів.
Більше інформації про оператора ви зможете дізнатися в розділі на нашому сайті TELE2.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!