» » » Як зняти гроші з білайну?

Як зняти гроші з білайну?



Як зняти гроші з Білайну?

Іноді у абонента Білайн виникає потреба зняти гроші з мобільного телефону. Причин для цього може бути безліч, але не будемо загострювати на них увагу і перейдемо відразу до справи. Відразу скажемо, що зняти гроші з рахунку Білайн можливо. Розглянемо кілька способів зняття коштів з мобільного телефону абонента даного стільникового оператора. Отже, як зняти гроші з Білайну?

  • Для зняття коштів слід перевірити баланс, так як при цьому способі до суми, яку ви хочете отримати додадуться відсотки (5,95%). Далі зі свого мобільного слід відправити смс на номер 7878 (безкоштовно), смс повинно мати вигляд: «Uni ПІБ1 1000 ПІБ2», де «Uni» - це операція зняття через систему Юністрім, «ОСОБА_1» - це дані відправника, 1000 - це сума перекладу рублях, а «ОСОБА_2» - дані одержувача. Таким способом можна вивести суму до 14000 рублів. На підтвердження про операцію ви повинні отримати відповідь смс з номера 8464, з підтвердженням вашої заявки. На нього потрібно відповісти позитивно, потім ви отримаєте смс з номера 7878, в якому буде сказано про успішну операцію, в цьому ж смс буде знаходитися спеціальний номер, який вам слід пред`явити при отриманні готівки в пункті видачі, крім коду в пункті видачі від вас зажадають пред`явити паспорт.
  • Також можна зняти гроші з Білайну, залишивши заявку на офіційному сайті компанії «Білайн.Денгі». Буде потрібно ввести свій номер телефону в спеціальну форму і отримати пароль. Після цього його потрібно ввести, щоб потрапити в сервіс і оформити заявку на виведення, заповнивши обов`язкові поля, після ви отримаєте підтвердження переказу від системи і спеціальний секретний код, який потрібно пред`явити в пункті видачі Юністрім. Гроші видаються при пред`явленні паспорта.
  • Ще один спосіб, за допомогою якого можна зняти з Білайну гроші - це завести qiwi-гаманець на офіційному сайті компанії qiwi. Від вас буде потрібно тільки номер вашого телефону, який і стане вашим логіном при вході на сайт. Через дану платіжну систему можна вивести гроші з Білайну зручним для вас способом, а способом пропонується досить багато. Варто відзначити, що щадить комісію системи за виведення коштів. Цей спосіб є найбільш простим і поширеним для виведення коштів з рахунку мобільного апарату.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!