» » » Як визначити місце розташування телефону

Як визначити місце розташування телефону

Як визначити місце розташування телефону

Дуже часто люди не можуть знайти свій телефон, або їм необхідно по номеру телефону визначити місцезнаходження людини. У сучасному світі вирішити це питання досить просто, так як існують програми і онлайн-сервіси, які допомагають визначати місцезнаходження телефону.

Мобільні телефони

Визначити місцезнаходження мобільного телефону можна декількома способами:

  • дзвінок / смс-повідомлення;
  • оператор мобільного зв`язку;
  • GPS-пошук;
  • спеціальні програми і сервіси.

Дзвінок / смс-повідомлення

Якщо збираючись на роботу або гуляючи по парку, ви випадково упустили мобільний телефон, слід зателефонувати на нього або відправити смс-повідомлення. Почувши знайому мелодію, ви зможете знайти свій телефон.

Оператор мобільного зв`язку



На сьогоднішній день практично всі оператори стільникового зв`язку надають послугу, завдяки якій можна визначити місцезнаходження телефону.

  • У «Білайну» - це «Мобільний локатор», яка надається безкоштовно. Абонент платити тільки за відповідні запити. Активується послуга за номером 06849924. Надалі для відправлення запиту потрібно посилати SMS з текстом «L» на номер 684.
  • У оператора «МТС» за допомогою сервісу «Локатор» можна дізнатися місцезнаходження абонента. Для цього необхідно надіслати смс - повідомлення на номер 6677, в якому вказати ім`я цікавить абонента. Тільки після його підтвердження, ви зможете отримувати необхідну інформацію.
  • Компанія «Мегафон» не залишилася осторонь і запропонувала своїм користувачам сайт locator.megafonkavkaz.ru, за допомогою якого можна дізнатися, де знаходиться телефон. Місцезнаходження необхідного абонента приходить у вигляді смс-повідомлення. Але перед цим другий абонент повинен дати згоду на обробку його даних, відправивши смс на номер 000888 з текстом «+ і ваш номер телефону». Для визначення місця розташування дитини «Мегафон» надає послугу «Маячок», яку можна підключити до одного з дитячих тарифів.

Якщо вам не вдалося знайти абонента, прочитайте статтю Як дізнатися місце розташування абонента або Як знайти людину за номером телефону, де дані додаткові варіанти пошуку.

GPS-пошук



GPS-навігація дозволяє знаходити людини за допомогою супутникових систем. Якщо господар телефону відзначив своє місцезнаходження на карті, то навігація буде показувати, де знаходиться телефон. Варто відзначити, що багато ігор і соціальні мережі просять вказати, де ви знаходитесь. Таким чином, ви відправляєте дані на супутник.

Спеціальні програми та сервіси

сайти

У мережі дуже багато сайтів, які пропонують пошук телефонів. Для того, щоб знайти абонента можна скористатися сайтом https://mobile-catalog.info/analys_tel_numb.php. Варто відзначити, що він вам не видасть точні координати телефону, а лише приблизні його координати.

Apple-додаток

Якщо ви намагаєтеся знайти інший телефон з Apple, то можна скористатися додатком «Find my friends». Цей додаток дозволяє шукати не тільки власників Apple, але і інших абонентів, які нададуть вам свої дані.

Стаціонарний телефон

Якщо ви знаєте стаціонарний телефон абонента, то знайти його місце розташування можна за допомогою сайту spravkaru.net. На сайті необхідно вибрати країну проживання абонента і вписати його номер телефону. Також можна спробувати пошукати в друкованому телефонному довіднику.

Якщо ви втратили телефон і жоден з вищеописаних способів не допоміг вам його знайти, читайте статтю Як знаходять телефони.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!