» » » Як дізнатися, де знаходиться людина?

Як дізнатися, де знаходиться людина?

Як дізнатися, де знаходиться людина?

На сьогоднішній день деякі мобільні оператори надають досить корисну послугу, завдяки якій можна дізнатися за номером телефону, де знаходиться людина. Зрозуміло, вона не є безкоштовною. За користування подібними послугами оператори в більшості випадків списують з рахунку від двох до десяти рублів. Також потрібно зауважити, що скористатися таким сервісом можна не завжди, так як для визначення місця розташування другої абонент повинен надати вам власне згоду.

Мобільні оператори

Мегафон

Щоб дізнатися, де знаходиться людина, ви можете відправити відповідний запит в компанію «Мегафон». Для цього необхідно відвідати веб-ресурс - locator.megafonkavkaz.ru. Точне місце розташування потрібного абонента прийде вам у вигляді SMS-повідомлення. Однак не забувайте про те, що попередньо треба заручитися згодою другого абонента на те, що ви зможете в майбутньому визначати його місцезнаходження. Для цього він зобов`язаний надіслати SMS, в якому потрібно написати «+» і ваш телефон. Повідомлення відправляється на номер 000888. Оператор «Мегафон» за подібну послугу стягує плату в розмірі п`яти рублів за один запит.

МТС

Популярний мобільний оператор МТС також пропонує всім клієнтам можливість скористатися додатком «Локатор». Щоб його активувати, потрібно відправити SMS на номер 6677, написати там ім`я другого абонента і його телефонний номер. Це повідомлення є безкоштовним. Після його відправлення абоненту прийде відповідне запрошення. Якщо він погодиться на визначення власного місцезнаходження, ви отримаєте всю необхідну інформацію.

Білайн



Оператор Білайн також дозволяє дізнатися по телефону, де знаходиться людина. Дана послуга називається «Мобільний локатор». Одним з головних її переваг є те, що надається вона абсолютно безкоштовно. Платити потрібно тільки за відповідні запити (2,05 рублів). Щоб активувати послугу, необхідно зателефонувати за номером 06849924. Надалі для відправлення запиту потрібно посилати SMS з текстом «L» на номер 684.

Онлайн-сервіси

Дізнатися, де людина перебуває в даний момент, можна за допомогою деяких онлайн-сервісів. На сьогоднішній день серед найбільш простих і ефективних можна виділити, наприклад, такі:



Користувачеві досить перейти на один з цих сайтів, ввести всю необхідну інформацію про людину, якого потрібно відшукати, і відправити відповідний запит. Варто відзначити, що деякі сайти можуть попросити відправити смс-повідомлення для підтвердження запиту. Будьте обережні, щоб не попастися шахраям.

Програми на iPhone

Визначити місце розташування потрібну людину можуть також власники гаджетів від Apple. Для цього їм достатньо встановити на свій iPhone додаток Find My Friends. Воно надає можливість не просто знаходити друзів, але і встановлювати їх точне місцезнаходження на навігаційній карті. Дана програма використовує технологію глобального позиціонування (GPS). Завдяки цьому вона здатна гарантувати максимально точну та актуальну інформацію про стан об`єкта в режимі реального часу.

Слід зауважити, що відстежувати місце розташування своїх друзів і родичів за допомогою Find My Friends можна навіть в тій ситуації, якщо у них відсутній смартфон. Для цього достатньо вислати їм відповідне запрошення зі свого iPhone. Якщо вони дадуть відповідь «Так», то на мапі Find My Friends з`явиться спеціальний значок. Таким чином, програма буде використовувати вежі тріангуляції, щоб допомогти вам знайти своїх друзів.

GPS

Якщо в телефоні встановлено GPS-навігатор, то за допомогою нього можна визначити місце розташування абонента. За допомогою навігатора можна відшукати людину практично в будь-якому місці, навіть в зоні стихійного лиха.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!