» » » Як відстежити людини по телефону?

Як відстежити людини по телефону?

Як відстежити людини по телефону?

Якщо ви завжди хочете знати, де знаходиться ваша дитина або літній родич, то вам необхідно знати, як визначати місцезнаходження телефону. На даний момент вирішити цю проблему дуже просто, так як крім стільникових операторів можуть допомогти і спеціальні програми. У статті мова піде про те, як відстежити людини через телефон.

стільникові оператори

Звернення до стільникових операторів - найпростіший варіант. Наприклад, якщо ви є користувачем мережі «Білайн», то можете скористатися послугою «Мобільний локатор», зателефонувавши за номером 06849924. Після цього необхідно відправити смс-повідомлення на номер 684 з текстом «L».

Якщо ви хочете відстежити людини (вашої дитини) по телефону, компанія «Мегафон» також надає цю послугу. Називається вона «Маячок». Таким чином, ви завжди будете знати, де знаходиться необхідний вам людина.

Додаткову інформацію читайте в статті Як знайти людину за номером телефону.

GPS

GPS-навігація - ще один хороший спосіб, що дозволяє визначати місцезнаходження людини. Відстежити людини з його допомогою через телефон не важко, так як багато додатків і програми, встановлені на пристрої, періодично просять відзначити своє місце розташування.

Якщо ви створюєте багато фотознімків на своєму пристрої (які потім викладаєте в мережі) і до нього підключений GPS-навігатор, то за допомогою знімків також можна визначити місце розташування телефону. Ця функція називається геотеггінг, тобто запис географічних метаданих на фотографію.



За допомогою GPS можна також передавати дані в foursquare, спеціальну соціальну мережу з функцією геопозиционирования. Користувачі відзначають своє місце розташування, використовуючи мобільну версію сайту.

спеціалізовані додатки

Компанія Apple розробила спеціальний додаток, за допомогою якого можна визначати місце розташування іншої людини. Називається воно «Find my friend». Вам необхідно тільки облямувати запит іншій людині на визначення його місця розташування. Варто відзначити, що навіть якщо у ваших друзів і рідних немає Apple-пристрої, ви все одно зможете відзначити його на своїй карті.

сайти

Якщо жоден з варіантів не підійшов, можна скористатися одним із сайтів, які допомагають відслідковувати телефони. Прикладом може бути https://mobile-catalog.info/analys_tel_numb.php. Єдиним недоліком даного сайту є той факт, що ви не будете знати точного місцезнаходження людини, а отримаєте тільки приблизні координати.

Можна також ознайомитися зі змістом інших статей на цю тему: Як відстежити телефон і Як відстежити номер телефону, де викладені інші варіанти пошуку телефону за номером.

У разі, якщо ви хочете стежити за людиною іншими способами, інформацію про це читайте в статті Як стежити за людиною.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!