» » » Як знайти втрачений айфон (iphone)?

Як знайти втрачений айфон (iphone)?

Як знайти втрачений Айфон (iPhone)?

Айфон - довгоочікуване і дороге придбання для багатьох людей. На жаль, ніхто не застрахований від втрат і, тим більше, крадіжок. Розробники Apple піклуються про своїх користувачів, випускаючи додатка, що допомагають контролювати місцезнаходження телефону. Поговоримо про те, як знайти загублений або вкрадений Айфон.

Знайти втрачений телефон можна кількома способами:

  • за допомогою iCloud;
  • за допомогою If Found;
  • самостійний пошук.

iCloud

Виробники подбали про функції, що дозволяє визначати місцезнаходження вашого телефону, що істотно спрощує його пошуки. Активуйте її, як тільки ви купили Айфон:

  1. Для цього треба зайти в «Налаштування», виберіть пункт "Налаштування" і перевірте, чи включена функція «Геолокація».
  2. Після цього зареєструйте телефон в додаток iCloud. У системних настройках знайдіть і виберіть для «Знайти iPhone». За допомогою неї ви знайдете Айфон в разі втрати. Але якщо Айфон вкрали, то цього може бути недостатньо, адже злодій зможе легко деактивувати функцію.
  3. Ви істотно утрудните його завдання, якщо встановите пароль для розблокування айфона. Для цього в меню «Налаштування» виберіть «Основні» - «Захист паролем» - «Включити пароль».
  4. Якщо ваш телефон має доступ до Інтернету і ви завчасно зареєстрували його в сервісі iCloud, то на карті відобразиться поточне місце розташування девайса. При відсутності у телефону в даний момент з`єднання з Мережею ви можете активувати функцію оповіщення по електронній пошті про його підключенні.

Варто відзначити, що за допомогою цієї функції можна відстежити телефон, якщо вона була заздалегідь активована.



За допомогою цього ж додатка у вас є можливість дистанційно блокувати телефон і видаляти з вашого айфона будь-яку інформацію. Стане в нагоді додаток також тим людям, які часто втрачають пристрій у себе вдома. Адже сервіс iCloud має функцію відправлення на телефон повідомлення з гучним оприлюдненням.

If Found

Знайти втрачений Айфон 5 допоможуть і інші додатки. До такого роду програм відноситься If Found. Вона дозволяє створювати фонове зображення з вашими контактними даними. Вкажіть в ньому свою електронну адресу та альтернативний номер телефону. Якщо вам пощастить і ваш айфон знайде чесна людина, він буде знати, як з вами зв`язатися.

самостійний пошук

  • Подача оголошень. Крім технічних способів знайти улюблений телефон можуть допомогти банальні оголошення. Надрукуйте / напишіть текстове повідомлення і розмістіть його в місці, де імовірно був втрачений телефон.
  • Соціальні мережі. Скористайтеся можливостями соціальних мереж і помістіть відповідне оголошення в тематичних групах і у себе на сторінці.
  • Звернення в поліцію. Також можна звернутися в поліцію і написати заяву про пропажу телефону. Якщо ваш телефон принесуть в відділення, вам його повернуть. Необхідно обов`язково вказати IMEI телефону, який можна знайти на коробці від апарату.

Відшукати втрачений Айфон вам також допоможе наша стаття Як знайти свій айфон. Ще кілька порад ви знайдете в статті Що робити, якщо втратив телефон.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!