» » » Як включити айфон 5?

Як включити айфон 5?

Як включити айфон 5?

Айфон 5 був випущений в 2013 році і завоював величезну популярність, як і більшість комплектуючих компанії Apple. Він завжди славився простотою використання, швидкістю роботи і красивим дизайном. Однак у будь-якого девайса завжди бувають проблеми час від часу в програмному забезпеченні або з технічного боку. Навіть у айфона 5. Незважаючи на те, що телефон якісний, але іноді все одно будуть виникати поломки. Наприклад, айфон може не включатися. А деякі нові користувачі, які вперше тримають апарат в руках, до того ж не знають, як включати айфон 5.

Розглянемо кілька причин неполадок Айфон 5 і способи їх усунення.

Якими способами можна включити айфон 5

Найпростіше телефон від компанії Apple включити, натиснувши на кнопку POWER і утримуючи її до тих пір, поки айфон 5 подаватися не буде. Звичайно потрібно кілька секунд.

Буває, що у такий спосіб телефон все одно не включається. Тоді творці айфона придумали функцію включення телефону за допомогою затискання кнопки POWER і HOME на сім секунд.

Якщо при цьому телефон все одно не включився, то є можливість застосувати кілька варіантів вирішення проблеми. Розглянемо їх докладніше далі.

Айфон 5 розрядився

Найбільш популярна причина не включення телефону - коли зарядка закінчилася. В цьому випадку необхідно просто поставити телефон на зарядку і дати підзарядитися хоча б десять хвилин перед включенням. Хоча зазвичай телефон включається самостійно сам під час зарядки.

Айфон 5 заряджений, але не включається

Якщо після зарядки телефон все одно не включається, то в цьому випадку можна спробувати другий спосіб включення телефону з затисненням двох кнопок, що описано в першому розділі. Якщо цей спосіб не допоміг, то телефон має якусь несправність в технічній або програмної частини, про що буде розказано далі.



Рекомендується здати телефон в ремонт в цьому випадку.

Зламалася кнопка Power

Буває, що ламаються кнопки Power на айфоне 5 або відламується. В цьому випадку включення телефону стане справжньою проблемою. Можна спробувати поставити телефон на зарядку і він повинен сам включитися. Однак цей спосіб працює не завжди, а носити з собою постійно зарядку не представляється можливим.

Після цього рекомендується здати телефон в сервіс на ремонт і заміну кнопки.

Айфон 5 намочився або перегрівся

Телефон після намокання може зламатися. Варто почекати кілька днів або навіть тижнів, залишивши його в сухому теплому місці, щоб висушити нутрощі. Після цього можна спробувати включити айфон або здати його в сервіс.

Якщо дуже надовго залишити телефон на сонці або в місці, де підвищена температура, то айфон може перегрітися або навіть розплавитися. Після цього він не включиться відразу, поки флеш пам`ять і процесор будуть занадто гарячі, щоб працювати. Перед спробою включення краще дочекатися охолодження телефону до нормальної температури, а потім намагатися включити.

Айфон 5 не включається будь-якими способами

Якщо айфон пошкодився настільки, що не включається будь-якими звичайними способами, то в цьому випадку його необхідно віднести в сервіс, щоб виправити неполадки в програмному або технічному секторі.

Більш детально про все ви можете прочитати в нашій статті Як включити iPhone.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!