» » » Як включити айфон 5s?

Як включити айфон 5s?

Як включити айфон 5s?

Айфон завжди славився простотою використання, швидкістю роботи і красивим дизайном. Тому коли вийшла нова модель айфон 5s, безліч людей купили її і використовують донині. Однак у телефону, не дивлячись на безліч плюсів, є і мінуси, а саме виникають неполадки в програмному забезпеченні і з технічного боку. Хоч телефон і якісний, але іноді все одно будуть виникати поломки. Наприклад, айфон може не включатися. А деякі користувачі можуть не знати, як включати айфон 5s, якщо він вимкнеться.

Розглянемо докладно разом кілька способів, як включити айфон 5s і які виникають неполадки.

Що робити, якщо айфон 5s не включається

Є два простих способи включити айфон 5s, якщо він відключився:

  1. Натисніть кнопку POWER вгорі телефону і підтримайте її якийсь час, поки телефон не увімкнеться.
  2. Якщо перший спосіб не спрацьовує через збій в програмному забезпеченні, то можна затиснути кнопки Power і Home на сім секунд. У цьому випадку може знадобитися почекати і більше семи секунд, але не більше десяти.

Якщо айфон не включається після цих двох способів, то швидше за все виникли неполадки в технічній або програмної частини. Можливі проблеми розглянемо докладніше нижче.

Що робити, якщо айфон 5s розрядився

Найчастіша з причин відключення телефону і не включення назад - це ліквідація. Перш ніж панікувати і нести телефон в сервіс, необхідно поставити його на зарядку і почекати десять хвилин, щоб телефон набрав достатньо заряду для включення.

Що робити, якщо айфон 5s перегрівся

У цьому випадку процесор і внутрішня флеш-пам`ять можуть розплавитися, і тоді телефон потрібно буде здати в ремонт. Тому не варто залишати айфон під сонцем і поруч з сильним жаром на довгий час.



Перш ніж нести телефон в сервіс, варто почекати, поки він охолоне і спробувати включити його двома простими способами, розглянутими в початку Стетем.

Що робити, якщо айфон 5s намочився

Якщо ви намочили свій телефон і він вимкнувся, то необхідно залишити його на довгий термін в сухому теплому місці, щоб він просох всередині і зовні. Після цього можна спробувати включити телефон. Якщо включити не вдається, то необхідно віднести його в сервіс на ремонт.

Що робити, якщо у айфона 5s зламалася кнопка Power

Якщо раптом у вашого айфона відвалиться кнопка Power або зламається, то в цьому випадку звичайними способами включити телефон не вийде. Однак телефон можна включити, якщо поставити заряджатися. Встромивши в електромережу на якийсь час, ви виявите, що телефон увімкнеться сам собою через час.

Що робити, якщо айфон 5s не включається зовсім

В цьому випадку є тільки одне рішення - віднести телефон в сервіс, де дізнаються причину неполадки і виправлять її майстри.

Більш детально про все ви можете прочитати в нашій статті Як включити iPhone.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!