» » » Як знайти свій айфон?

Як знайти свій айфон?

Як знайти свій айфон?

Компанія Apple пропонує своїм користувачам потужні девайси з безліччю функцій. Не дивно, що продукція цієї американської контори стоїть дуже дорого. Це виправдовується якістю продукту і його ефективністю. Природно, такий телефон може стати метою зловмисників, які спробують його викрасти. Ну а деякі люди просто їх втрачають. Сьогодні поговоримо про те, як знайти айфон, який вкрали. І що робити, якщо ваш улюблений телефон загубився. Отже:

Вкрали айфон! Як знайти?

Не секрет, що розробники компанії Apple потрудилися на славу, залишивши спадок Стіва Джобса в надійних руках його вихованців. Безпека виробів Apple є еталоном на світовому ринку складних цифрових пристроїв. Ми розповімо вам про функції iPhone, які допоможуть вам його відшукати в разі крадіжки або втрати:

  • Зайдіть на російськомовний сайт компанії Apple. Саме там вам запропонують скористатися чудовим сервісом, який називається iCloud. Саме з його допомогою ви зможете визначити останнім місцезнаходження вашого телефону або планшета. Слід, однак, розуміти, що сам телефон не підтримував прибіжить назад до власника. Його доведеться пошукати. Знаючи географічне положення телефону, цим займатися набагато легше, ніж довго і болісно згадувати, де ж ви його все-таки залишили. Перейшовши на сайт, клацайте по вкладці "Підтримка". З меню, в стовпчику зліва виберіть пункт "Знайти iPhone ..." Дійте за інструкцією. Пам`ятайте про те, що не тільки iPhone володіє такими можливостями. Також за допомогою цього сервісу можна відшукати iPad, iPod touch і навіть комп`ютер Mac.


Знайти айфон через комп`ютер не вийде, якщо ви заздалегідь не включили цю функцію на вашому телефоні. Щоб це зробити, необхідно:

  • Переконайтеся що версія операційної системи вашого телефону IOS 4.2 або вище.
  • Зайдіть в "Налаштування" телефону і виберете вкладку "Mail, контакти, календарі". Потрібно додати новий обліковий запис. Із запропонованого списку виберіть програму MobileMe.
  • Необхідно створити обліковий запис Apple ID і ввести логін з паролем. Якщо такі у вас є, то нічого створювати не потрібно. Можна використовувати старі дані.
  • При реєстрації нового аккаунта на вашу пошту прийде повідомлення про його підтвердженні. Потрібно перейти за отриманим посиланням і увійти в свій особистий кабінет на MobileMe.
  • У додатку MobileMe увімкнітьАрхів "Знайти iPhone". Вибираємо пункт "Дозволити".
  • Тепер можна не турбуватися про втрату або крадіжку телефону, так як функція включена.


Дана вбудована функція "знайти айфон" (після установки по вищеописаної інструкції) дає вам цілий ряд переваг при використанні девайса. Наприклад:

  • Точне географічне розташування телефону. Сервіс організований через сайт me.com
  • Можливість відправки повідомлення на екран вашого пристрою.
  • Якщо телефон загубився серед речей у вашому домі, можна відправити команду, щоб той подавав звуковий сигнал. Він позначить себе навіть в тому випадку, якщо до цього телефон знаходився в беззвучному режимі. До речі, так можна знайти і вимкнений айфон.
  • Дистанційна установка чотиризначного коду для захисту особистих даних на телефоні.
  • Видалення особистих даних на вашому телефоні.

Як знайти айфон по imei?

IMEI - international mobile equipment identity. Це унікальний номер вашого пристрою, який привласнюється на заводі-виробнику. Підробити його неможливо. Знайти IMEI можна набравши комбінацію клавіш * # 06 # або подивитися на задній поверхні коробки від телефону. Потрібно подати заяву в поліцію про крадіжку телефону з таким-то IMEI. Після чого правоохоронці роблять запит в компанії стільникового зв`язку про відстеження передачі сигналу з цього пристрою. Така інформація у них є, і вона повинна бути представлена співробітникам органів внутрішніх справ. Чи можна знайти айфон таким чином? Статистика показує, що ефективність методу залишається під питанням, так як шахраї примудряються обійти і цей метод захисту.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!