» » » Як виглядають айфони (iphone)?

Як виглядають айфони (iphone)?

Як виглядають Айфони (iPhone)?

У січні 2007 року компанія Apple представила перший і єдиний телефон власного виробництва - Айфон (iPhone). Новаторська ідея, висунута Стівом Джобсом, полягала в об`єднанні КПК, мобільного телефону, фотоапарата і плеєра в один пристрій. А завдяки заміні клавіатури технологією Multi-Touch, новинка швидко обігнала популярні смартфони. Сьогодні про те, як виглядають Айфони знають навіть першокласники. Хоча цінова політика компанії не дозволяє зробити Айфон «народним телефоном», в багатьох країнах (США, Великобританія) він лідер серед багатофункціональних мобільних телефонів.

Історія бренду



Щасливі власники цього чуда техніки і науки, навіть не підозрюють про те, як виглядає 1 Айфон адже, за минулі 6 років в було випущено шість моделей пристрою:

  • Перший iPhone - задня панель зроблена з алюмінію, а антени Wi-fi, Bluetooth, GSM- приймача закриває пластикова кришка. Він не підтримує технологію 3G, в результаті, дуже повільно працює Інтернет.
  • iPhone 3G - 2008 рік. Додана підтримка технології 3G, GPS і нова операційна система iPhone OS 2.0. А металеву задню панель замінили на пластикову, білого або чорного кольору.
  • iPhone 3GS - 2009 рік. Дизайн не змінився, але покращена швидкість роботи багатьох програм (буква S - «Speed»), оновлений акумулятор і процесор, додані 3-мегапіксельна камера, цифровий компас і функція управління голосом.
  • iPhone 4 - 2010 рік. Додана окантовка зі сталі розділяє антени, а панелі стали виробляти з алюмосиликатного скла. Екран має дозвіл 960 640, діагональ 3,5, динамічна контрастність - 800: 1, а товщина всього 9,3 мм. - Ось як виглядає Айфон 4. Камера 5-мегапікселів і фронтальна камера для відеодзвінків, операційна система Apple iOS 4. Батарея працює 14 годин в режимі «розмова», 10 годин у режимі «перегляду відео» і 300 годин у режимі очікування.
  • iPhone 4S - 2011 рік. Основні нововведення процесор Apple A5, 8-мп камера, віртуальний помічник Siri, в честь його і додана буква S в назву.
  • iPhone 5 - 2012 рік. Задовго до серійного випуску моделі, любителі айфонів вже знали про те, як виглядає Айфон 5 і в перший день продажів черзі за новинкою досягали неймовірних розмірів. Основні зміни торкнулися дизайну: екран досяг 4 дюймів, дозвіл 1136x640 точок, змінилася форма телефону і навушників. У новій моделі співвідношення сторін - майже 16: 9, що дуже зручно для перегляду відеофайлів.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!